1000 anglických slovíček


  • 4.50


Vytvořili jsme pro vás kurz 1000 anglických slovíček, který je zaměřený pro zopakování a rozšíření slovní zásoby. Na své si přijde jak začátečník, tak pokročilý.

890 Kč

Naučíte se obecnou slovní zásobu týkající se například rodiny a vašeho okolí. Kurz je doplněný o obrázky, které vám pomohou si slovíčka lépe zapamatovat. Jestliže vám kurz nebude vyhovovat, můžete si do 14 dnů vybrat jiný kurz nebo pořádat o vrácení peněz. Nic neriskujete, neváhejte a zkuste to.

Kurz 1000 anglických slovíček je zaměřený pouze na slovní zásobu a její procvičení. Cvičení jsou vytvářená tak, aby si je student snadno zapamatoval a procvičil zábavnou formou. Nejedná se pouze o překladová cvičení, slovíčka se učíte i pomocí obrázků a k opakování slovní zásoby jsou k dispozici různé druhy cvičení (křížovky, doplňovačky, najdi 5 rozdílů, přiřaď slova do skupin, napiš text k obrázkům a jiná).

Každý den máte k dispozici originální poslechy a interaktivní cvičení. Kurz vám poskytuje neomezený nácvik slovíček a jejich výslovnosti. Propracovaný systém vám umožní si jakékoli cvičení vyplnit znovu a tím si opravit své chyby.

Kurz je rozdělený do 4 tematických kapitol, které se následně dělí do 16 podkapitol. Kapitoly se soustředí obecné slovní zásobě. V kurzu naleznete slovní spojení a fráze týkající se rodiny, okolí kolem nás, ale i slovíčka týkající se lidského těla a mnoho dalších.

Kategorie: Kurzy Angličtiny, Jazykové kurzy, Online kurzy, Dárky pro muže, Vánoční dárky pro muže, Proměnná angličtina, Všechny kurzy z nabídky,

Není 1000 anglických slovíček to pravé ořechové? Nevadí, vyberte si nějaký jiný z naší kategorie Kurzy Angličtiny.