Kurzy přípravy steaků a masa

Tato kategorie je plná kurzů vaření pro všechny masožravce. Naučíte se v ní připravovat ty nejlepší hovězí steaky, křidýlka, žebírka, burgery, paštiky a další masové dobroty. Máme pro vás spoustu kurzů vaření v Praze i online. Stačí si jen vybrat….


Kurzy přípravy steaků a masa

Pokud máte rádi pořádný kus masa, ujíždíte na lahodném steaku z argentinské svíčkové s tradiční pepřovou, nebo třeba hříbkovou omáčkou, milujete hamburgery a žebírka a chtěli byste si všechny tyhle dobroty umět připravit i doma, jste tu správně.

Naše kurzy vaření a přípravy steaků a masa vedou zkušení profesionálové, kteří vám rádi předají všechny své kulinářské fígle a postupy. Stačí se jen držet receptu a pod rukama vám budou vznikat lahodné steaky a ty nejlepší domácí hamburgery široko daleko. 

Kurzy přípravy steaků a masa

Výběr kurzů vaření a přípravy steaků a dalších dobrot z masa:

Nabídka našich masových kurzů vaření je skutečně široká, mezi nejoblíbenější varianty kurzů patří:

Každý kurz vaření je jiný a je zaměřený na něco trochu jiného. Je jenom na vás, jestli se chcete naučit připravovat ty nejlepší hovězí steaky, luxusní domácí burgery, carpaccio a paštiky, nebo třeba marinovaná žebírka, po kterých se na každé párty jenom zapráší. Kurzy vaření se konají většinou v Praze a trvají zhruba 3-4 hodiny. Všechny suroviny a kuchařské náčiní je v ceně kurzu, stačí jenom přijít s dobrou náladou a chutí na maso.

Během kurzu vaření si připravíte několikachodové menu včetně předkrmu a dezertu. Skutečně se tedy máte na co těšit. 

V našich kurzech přípravy steaků a masa se naučíte:

  • vybírat správné maso na steak a další jídla,

Kurzy přípravy steaků a masa - výběr masa na steak

  • co je to kobe steak, flank steak, skirt steak a další druhy steaků,

  • proč je argentinská svíčková tak oblíbená, 

  • proč a jak maso temperovat,

  • jaký recept na steak je nejlepší a jaké postupy je potřeba dodržet,

  • jak udržet maso šťavnaté,

  • jak dlouho steak propékat a jak poznat, že už je propečený tak akorát,

  • jak používat teploměr na maso,

  • jak připravit to nejlepší carpaccio,

Kurz přípravy steaků a masa - carpaccio

  • jaké přílohy a omáčky se hodí k jakému steaku,

  • připravovat ty nejlepší speciality z hovězího a jehněčího masa,

  • co je základem dokonalé paštiky a jak jí připravit,

Kurz vaření a přípravy paštik

  • jak marinovat žebírka a křidýlka, aby byla co nejlepší,

  • jak připravit dokonalý domácí hamburger,

  • spoustu kuchařských fíglů a triků od profesionálních kuchařů

Naše kurzy vaření a přípravy steaků jsou velice oblíbené a to hned z několika důvodů:

  • kurzy vedou profesionální kuchaři v krásných studiích,

  • kurzy se konají se v malé skupince, takže máte individuální přístup profíka,

Kurzy přípravy steaků a masa - individuální přístup

  • všechny recepty a triky vám po kurzu pošleme do e-mailu, takže můžete dobroty z kurzu vařit kdykoli budete chtít,

  • v kurzech se neučíte jenom vařit pár konkrétních jídel, učíte se také, jak poznat to nejlepší maso na steak a další dobroty, které chutě spolu souzní a jaké kombinace naopak vynechat, atp., 

  • tyto kurzy jsou dokonalými dárky pro muže i ženy jakéhokoli věku

Začněte s kurzem ještě dnes!