Gurmánský kurz vaření Ola Kala v Praze dle výběru


  • 4.50


Kurzy vaření v luxusním kulinářském ateliéru Ola Kala. Vysokou profesionalitu a originalitu zajišťují odborníci z oblasti gastronomie, kteří zprostředkovávají své bohaté zkušenosti z mezinárodního i tuzemského prostředí.

2 999 Kč

Kurzy vaření v luxusním kulinářském ateliéru Ola Kala. Vysokou profesionalitu a originalitu zajišťují odborníci z oblasti gastronomie, kteří zprostředkovávají své bohaté zkušenosti z mezinárodního i tuzemského prostředí.

Kurzy jsou vedeny zkušeným šéfkuchařem, který nenucenou formou předává svým žákům své zkušenosti z oblasti zahraniční, ale i z domácí gastronomie. Atmosféra ateliéru je dotvořena zajímavým interiérem, který kloubí staré s moderním.

Ateliér disponuje 6 kompletně vybavenými pracovišti. Fantazii jednotlivce se meze nekladou, k úspěšnému konci jeho snažení velkou měrou napomáhá i vybavení ateliéru. Tvoření a vaření se špičkovými spotřebiči značky DeDietrich ve francouzském měděném nádobí je prostě zážitkem.

Kulinářské výlety jsou vždy tříchodové s vlastní ochutnávkou připravených jídel v příjemném prostředí ateliéru. Vzhůru za zážitky.

Zážitek Kurzy vaření Ola Kala obsahuje:

  • Účast na jednom z aktuálně nabízených kurzů: česká kuchyně, ryby a mořské plody, steak & ratatouille, italská kuchyně a další sezónní kurzy).
  • Nápoj na uvítanou.
  • Péči šéfkuchaře a jeho asistenta.
  • Veškeré potřebné suroviny.
  • Každé téma obsahuje minimálně 3 chodové menu. Všechny připravené pokrmy jsou konzumovány během kurzu, na závěr je posezení v příjemném prostředí ateliéru a ochutnávka vín.
  • Ochutnávku vín za přítomnosti sommeliéra.
  • Na závěr obdržíte certifikát o absolvování kurzu.

Počet osob:

Cena platí pro 1 osobu.
Pracuje se ve skupinách po dvou, celkem se kurzu účastní maximálně 16 osob.

Trvání:

4 hodiny. Začátek v 16:00. 

Na výběr máte z těchto kurzů vaření Ola Kala: 

Balíček 1:
  • Omáčky, maso, houskový knedlík
  • Italská Alfa Omega
  • Pizza & focaccia
  • Pasta fresca
  • Italské kuře
  • Italská rizota a Ossobuco
  • Boloňské ragú a lasagne
  • Burger a brownies
  • Tex-Mex & Salsa bar: barvy, chutě, zábava
  • Vdolky, koblihy, pirohy
  • Croissants
  • Éclair, větrník a věneček
  • Tarts tartlets - francouzské křehké koláče
  • Studená kuchyně
  • Sardinie
  • Svatomartinská husa
  • Úvod do francouzské kuchyně
  • Kohout na víně, žabí stehýnka
  • Italské ryby a mušle
  • Libanonská kuchyně
  • Sushi a japonská kuchyně, kurz přední české japanoložky
  • Asijské Fusion
  • Thajsko I. úvodní lekce
  • Thajsko II. pokračování
  • Vietnam
  • Steak a vše ze svíčkové
  • Indická kuchyně
  • Mexiko autentické
  • Jihoamerická masa - Flank steak, Rib eye steak
  • Krevety, chobotnice, flambované palačinky
  • Mořské ryby
  • Francouzský dort

Sezóna:

Celoročně.

Lokalita:

Praha.