- »
- Kurzy vaření »
- Asie a exotika »
- Gurmánský kurz vaření Ola Kala v Praze dle výběru
Gurmánský kurz vaření Ola Kala v Praze dle výběru
Kurzy vaření v luxusním kulinářském ateliéru Ola Kala. Vysokou profesionalitu a originalitu zajišťují odborníci z oblasti gastronomie, kteří zprostředkovávají své bohaté zkušenosti z mezinárodního i tuzemského prostředí.
Kurzy vaření v luxusním kulinářském ateliéru Ola Kala. Vysokou profesionalitu a originalitu zajišťují odborníci z oblasti gastronomie, kteří zprostředkovávají své bohaté zkušenosti z mezinárodního i tuzemského prostředí.
Kurzy jsou vedeny zkušeným šéfkuchařem, který nenucenou formou předává svým žákům své zkušenosti z oblasti zahraniční, ale i z domácí gastronomie. Atmosféra ateliéru je dotvořena zajímavým interiérem, který kloubí staré s moderním.
Ateliér disponuje 6 kompletně vybavenými pracovišti. Fantazii jednotlivce se meze nekladou, k úspěšnému konci jeho snažení velkou měrou napomáhá i vybavení ateliéru. Tvoření a vaření se špičkovými spotřebiči značky DeDietrich ve francouzském měděném nádobí je prostě zážitkem.
Kulinářské výlety jsou vždy tříchodové s vlastní ochutnávkou připravených jídel v příjemném prostředí ateliéru. Vzhůru za zážitky.
Zážitek Kurzy vaření Ola Kala obsahuje:
- Účast na jednom z aktuálně nabízených kurzů: česká kuchyně, ryby a mořské plody, steak & ratatouille, italská kuchyně a další sezónní kurzy).
- Nápoj na uvítanou.
- Péči šéfkuchaře a jeho asistenta.
- Veškeré potřebné suroviny.
- Každé téma obsahuje minimálně 3 chodové menu. Všechny připravené pokrmy jsou konzumovány během kurzu, na závěr je posezení v příjemném prostředí ateliéru a ochutnávka vín.
- Ochutnávku vín za přítomnosti sommeliéra.
- Na závěr obdržíte certifikát o absolvování kurzu.
Počet osob:
Cena platí pro 1 osobu.
Pracuje se ve skupinách po dvou, celkem se kurzu účastní maximálně 16 osob.
Trvání:
4 hodiny. Začátek v 16:00.
Na výběr máte z těchto kurzů vaření Ola Kala:
- Omáčky, maso, houskový knedlík
- Italská Alfa Omega
- Pizza & focaccia
- Pasta fresca
- Italské kuře
- Italská rizota a Ossobuco
- Boloňské ragú a lasagne
- Burger a brownies
- Tex-Mex & Salsa bar: barvy, chutě, zábava
- Vdolky, koblihy, pirohy
- Croissants
- Éclair, větrník a věneček
- Tarts tartlets - francouzské křehké koláče
- Studená kuchyně
- Sardinie
- Svatomartinská husa
- Úvod do francouzské kuchyně
- Kohout na víně, žabí stehýnka
- Italské ryby a mušle
- Libanonská kuchyně
- Sushi a japonská kuchyně, kurz přední české japanoložky
- Asijské Fusion
- Thajsko I. úvodní lekce
- Thajsko II. pokračování
- Vietnam
- Steak a vše ze svíčkové
- Indická kuchyně
- Mexiko autentické
- Jihoamerická masa - Flank steak, Rib eye steak
- Krevety, chobotnice, flambované palačinky
- Mořské ryby
- Francouzský dort
Sezóna:
Celoročně.
Lokalita:
Praha.
Není Gurmánský kurz vaření Ola Kala v Praze dle výběru to pravé ořechové? Nevadí, vyberte si nějaký jiný z naší kategorie Kurzy vaření asijské a exotické kuchyně.