Kurz vaření tradiční české kuchyně v Praze


  • 4.50


Naši šéfkuchaři si pro vás připravili ty nejtradičnější recepty české kuchyně, které by každá správná hospodyňka i kuchař měli rozhodně umět.

2 590 Kč

Kurz vaření tradiční české kuchyně

Jenom si to představte - připravíte perfektní nedělní obědové menu složené z receptů české kuchyně, po kterém se všichni olizují až za ušima. Můžete si vybrat ze 3 variant kurzu vaření české kuchyně - Naše ryby, Prvorepubliková kuchyně a Poklady klasické české kuchyně - omáčky. 

Uvařit dobroty české kuchyně je potřeba se naučit, a přesně k tomu jsou tady naše kurzy. Během pár hodin pod vedením profesionálního kuchaře si osvojíte všechny principy, techniky a základy vaření (nejen) české kuchyně. 

Všechny 3 kurzy vaření České kuchyně jsou v Praze a trvají zhruba 3-3,5 hodiny. 

Kurz vaření české kuchyně Naše ryby

První kurz vaření nese jméno Naše ryby a je plný českých receptů na rybí dobroty. V tomto kurzu se naučíte vařit tyto recepty:

  • rybí várka

  • rybí vývar

  • zadělávaná rybí polévka s hráškem a pečenou houskou

  • kapr na modro s bramborem

  • candát v česnekovém oleji s máslovou omáčkou, žlutým hrachem a čerstvou majoránkou

Kurz vaření tradiční české kuchyně

A aby toho nebylo málo, naučíte se také něco málo ze sladkých pokladů české a moravské kucyhně: 

  • žloutkový pudink s piškoty a meruňkami 

Kurz vaření české kuchyně Omáčky 

Co by to byla česká kuchyně bez tradičních omáček a domácího knedlíku? Pořádná svíčková, rajská, nebo křenovka nutně patří do repertoáru každého kuchaře. Receptů na dobroty české kucyhně je plný internet, ale pouze s tím správným postupem a ingrediencemi budou mít vaše omáčky ten správný šmrnc. 

Na kurzu vaření Omáčky české kuchyně se naučíte připravovat tato jídla: 

  • odkopaná selka (pomazánka ze syrečku) jako předkrm

  • tradiční svíčková omáčka

  • rajská omáčka

  • křenová omáčka

  • domácí houskový knedlík - protože ten prostě nesmí chybět na žádné hostině plné receptů tradiční české kuchyně 

Kurz vaření tradiční české kuchyně - omáčky

Kurz vaření české kuchyně Prvorepubliková kuchyně

Třetím kurzem vaření české kuchyně, který pro vás máme připravený je kurz s názvem Prvorepubliková kuchyně. V tomto kurzu se jakoby kouzlem přenesete o pár desítek let nazpět do první republiky a naučíte se vařit po boku profesionálního kuchaře. 

V tomto kurzu vaření se naučíte připravovat tyto dobroty:

  • tradiční sýrový koláč

  • polévka z červeného zelí s brusinkami

  • španělští ptáčci s rýží

  • citronový dort s mandlovou náplní 

Všechny naše kurzy vaření české kuchyně mají své dané termíny, ze kterých si můžete vybrat. 

Kategorie: Kurzy vaření Evropské kuchyně, Živé kurzy, Kurzy vaření, Kurzy a dárky pro ženy, Kurzy vaření pro ženy, Kurzy a dárky pro muže, Kurzy pro seniory, Zážitkové kurzy, Všechny kurzy z nabídky,

Není Kurz vaření tradiční české kuchyně v Praze to pravé ořechové? Nevadí, vyberte si nějaký jiný z naší kategorie Kurzy vaření Evropské kuchyně.