Kurz vaření Indické kuchyně v Praze


  • 4.50


Kurz vaření Indické kuchyně si zamilujete! Naučíte se uvařit tradiční indické pokrmy hezky doma. Zjistíte, kde nakoupit indické suroviny a co pak s nimi.

2 590 Kč

Kurz vaření indické kuchyně v Praze

Co se vám vybaví, když se řekne indická kuchyně? Možná je to kari, možná zelenina, placky chapati, ajurvéda, nebo třeba kuře tikka masala? Tohle všechno k indické kuchyni patří, je toho ale mnohem víc. Na našem kurzu vaření indické kuchyně proniknete do tajů přípravy jídel v této unikátní zemi. Pod vedením našeho šéfkuchaře se naučíte připravovat ta nejlepší indická jídla, která si pak budete chtít vařit doma pořád a pořád.

Kurz vaření indické kuchyně v Praze

Během 3 až 3,5 hodin kurzu vaření se pod vedením profíka naučíte připravovat luxusní pětichodové menu složené pouze z indických jídel. Můžete se těšit na spoustu koření, zajímavé kombinace potravin a dokonalou chuť jídla, které se vám bude rozplývat na jazyku. Všechny suroviny, kuchařské náčiní, zástěra i rady zkušeného kuchaře jsou v ceně kurzu. Jídlo, které si uvaříte, si můžete také odnést, nebo sníst rovnou na místě a abyste z kurzu nic nezapomněli, všechny recepty vám pošleme na e-mail. 

Kurzy indické kuchyně

Na výběr jsou tyto kurzy vaření Indické kuchyně v Praze:

Indická kuchyně I.

V tomto kurzu vaření indické kuchyně se naučíte vařit tato jídla

  • Naan - Tradiční indická placka, bez které se neobejde žádné indické jídlo,

  • Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs se zeleninou,

  • Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku,

Kurz vaření indické kuchyně v Praze - pakoras

  • Butter Chicken - Máslové kuře ve speciální rajčatové omáčce, 

  • Kuře tikka - Grilované kuřecí kousky

Indická kuchyně II.

Co se bude vařit v tomto kurzu vaření indických dobrot:

  • Indické placky Chapati

  • Kadahi Chicken Masala

  • Paneer

  • Cibulové bhaji

  • Tarka Dhal

Kurz vaření indické kuchyně v Praze

Základní suroviny indické kuchyně:

Na kurzu vaření Indické kuchyně přijde řeč a na základní suroviny, jejich kombinace a dochucování. Mezi základní suroviny, bez kterých se v Indii neobejdete patří:

  • zelenina (sabdží) a bylinky,

  • maso,

  • exotické koření (chilli, kmín, kurkuma, kari, skořice, fenykl, koriandr),

  • rýže a luštěniny pro výrobu tradičních placek