- »
- Kurzy vaření »
- Asie a exotika »
- Kurz vaření Indické kuchyně v Praze
Kurz vaření Indické kuchyně v Praze
Kurz vaření Indické kuchyně si zamilujete! Naučíte se uvařit tradiční indické pokrmy hezky doma. Zjistíte, kde nakoupit indické suroviny a co pak s nimi.
Kurz vaření indické kuchyně v Praze
Co se vám vybaví, když se řekne indická kuchyně? Možná je to kari, možná zelenina, placky chapati, ajurvéda, nebo třeba kuře tikka masala? Tohle všechno k indické kuchyni patří, je toho ale mnohem víc. Na našem kurzu vaření indické kuchyně proniknete do tajů přípravy jídel v této unikátní zemi. Pod vedením našeho šéfkuchaře se naučíte připravovat ta nejlepší indická jídla, která si pak budete chtít vařit doma pořád a pořád.
Během 3 až 3,5 hodin kurzu vaření se pod vedením profíka naučíte připravovat luxusní pětichodové menu složené pouze z indických jídel. Můžete se těšit na spoustu koření, zajímavé kombinace potravin a dokonalou chuť jídla, které se vám bude rozplývat na jazyku. Všechny suroviny, kuchařské náčiní, zástěra i rady zkušeného kuchaře jsou v ceně kurzu. Jídlo, které si uvaříte, si můžete také odnést, nebo sníst rovnou na místě a abyste z kurzu nic nezapomněli, všechny recepty vám pošleme na e-mail.
Kurzy indické kuchyně
Na výběr jsou tyto kurzy vaření Indické kuchyně v Praze:
Indická kuchyně I.
V tomto kurzu vaření indické kuchyně se naučíte vařit tato jídla
-
Naan - Tradiční indická placka, bez které se neobejde žádné indické jídlo,
-
Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs se zeleninou,
-
Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku,
-
Butter Chicken - Máslové kuře ve speciální rajčatové omáčce,
-
Kuře tikka - Grilované kuřecí kousky
Indická kuchyně II.
Co se bude vařit v tomto kurzu vaření indických dobrot:
-
Indické placky Chapati
-
Kadahi Chicken Masala
-
Paneer
-
Cibulové bhaji
-
Tarka Dhal
Základní suroviny indické kuchyně:
Na kurzu vaření Indické kuchyně přijde řeč a na základní suroviny, jejich kombinace a dochucování. Mezi základní suroviny, bez kterých se v Indii neobejdete patří:
-
zelenina (sabdží) a bylinky,
-
maso,
-
exotické koření (chilli, kmín, kurkuma, kari, skořice, fenykl, koriandr),
-
rýže a luštěniny pro výrobu tradičních placek
Není Kurz vaření Indické kuchyně v Praze to pravé ořechové? Nevadí, vyberte si nějaký jiný z naší kategorie Kurzy vaření asijské a exotické kuchyně.