- »
- Kurzy vaření »
- Evropská kuchyně »
- Kurz vaření italské kuchyně v Praze
Kurz vaření italské kuchyně v Praze
Naučte se připravovat tradiční italské speciality. Kurz vaření italské kuchyně v Praze pod vedením profesionálního šéfkuchaře bude plný nádherných vůní, chutí a kulinářských fíglů.
Popis kurzu vaření italské kuchyně
Italská kuchyně je synonymem lahodných vůní, dokonalých chutí a skvělých specialit, které si nyní můžete připravit ve své kuchyni i vy. Stačí k tomu jenom málo - vyrazte na náš kurz vaření v Praze a pod vedením profesionálního šéfkuchaře se naučte připravovat všechny ty lahodné speciality. Připravte se na dobroty plné domácích těstovin, kvalitních surovin, čerstvé zeleniny, bylinek a kvalitního masa.
Kurz vaření italské kuchyně trvá zhruba 3 až 3,5 hodiny, probíhá v jednom z kulinářských studií v Praze (v Holešovicích a na Žižkově) a po jeho skončení budete ovládat všechny fígle pro přípravu skvělých italských jídel.
V kurzu vaření italské kuchyně v Praze se naučíte připravovat tyto speciality:
-
tatarák (a carpaccio) z hovězí svíčkové s kapary a šalotkou,
-
luxusní bazalkové pesto podle tradičního italského receptu,
- ragú Bolognese,
- domácí těstoviny tagliatelle na strojku,
- čokoládový fondán s kysanou smetanou a borůvkami
V ceně kurzu vaření italské kuchyně v Praze jsou samozřejmě započítané veškeré suroviny, kuchařské náčiní, nápoje v průběhu kurzu, a dozor šéfkuchaře. Vše, co si v kurzu uvaříte si můžete také sníst, nebo odnést domů v krabičce.
Není Kurz vaření italské kuchyně v Praze to pravé ořechové? Nevadí, vyberte si nějaký jiný z naší kategorie Kurzy vaření Evropské kuchyně.