Sháníte dárek pro někoho, kdo má nejraději zlatavý mok s krásně naýchanou pěnou ve vychlazené sklenici? 

 

Pak ho jistě potěší cokoli z našeho výběru 25 nejoblíbenějších dárků pro pivaře. Vyberte si kterýkoli z našich zážitků, knih a hmotných dárků. Každopádně bude nadšený. Na konci článku najdete dárky pro pivaře seřazené hezky podle ceny. 

Vtipné tričko pro pivaře s různými motivy

Jen ať svou lásku k pivu pořádně vykřičí do světa! S tímhle trikem bude jasné, že pivo je jeho oblíbené pití a je na to hrdý. Toto vtipné tričko pro pivaře můžete pořídit s různými motivy, v různých barvách a ve všech velikostech, stačí jenom vybrat tu správnou... 

Dárky pro pivaře - vtipná trička

Dárky pro pivaře - vtipná trička

Polštářek Pivo Na zdraví 

Mezi nejoblíbenější dárky pro pivaře patří polštářky ve tvaru půllitru, nebo v pivních barvách. Tento měkoučký polštářek z materiálu Korall micro plněný polyesterovými kuličkami se stane nerozlučným parťákem každého pivaře. Anebo alespoň originálním doplňkem na gauč či postel. Tento pivní polštářek má rozměry 36 x 32 cm a je možné ho prát v pračce na 30 stupňů. Takto krásně tvarovaný polštářek potěší pod strmečkem každého pivaře. 

Dárky pro pivaře - originální polštářek

Dárky pro pivaře

Degustace piva na Pivolodi 

Degustace piva na jediné české Pivolodi s vlastním pivovarem je dokonalým dárkem pro každého pivaře. Během několika hodin tady ochutnáte minimálně tři druhy ležáku, pivní speciál a nějaké dobroty na zakousnutí k tomu. K pivu budete přikusovat třeba kachní paštiku, nebo karbanátky. Pivní ležáky s názvy jako Legie, Monarchie a Republika jsou skutečně výborné, a když se k tomu přidá prohlídka Pivolodi, dokonalý dárek pro pivaře je na světě. 

Dárky pro pivaře - degustace piva na Pivolodi v Praze

Designový otvírák na pivo s magnetem

Tohle je nejhodnější pejsek na světě, na povel vám otevře jakoukoli láhev s pivem. Pokud tedy sháníte dárek pro pivaře, který má zároveň rád psy, máte vybráno. Tento otvírák je vyroben z odolné nerezové oceli a dřeva, je vysoký 7 centimetrů a magnetem si ho můžete připnout třeba na lednici. 

Dárky pro pivaře - stylový otvírák

Dárek pro pivaře - otvírák

Kurz vaření řemeslného piva s degustací

Během 4 až 5 hodin si projdete pivovar a hezky krok po kroku proniknete do starého řemesla pivovarnictví. Stane se z vás sládek na zkoušku a kromě toho ochutnáte také vzorky několika řemeslných piv přímo z tanku. Tento kurz vaření piva v Praze patří mezi nejoblíbenější dárky pro pivaře. Není totiž nic lepšího, než se naučit, jak si uvařit své vlastní pivo. V ceně zážitkového kurzu je samozřejmě také občerstvení, degustace piv a malý pivní dárek.  

Dárky pro pivaře - kurz vaření piva

Tip: Ke kurzu vaření piva můžete pivaři pořídit také knihu Děláme si pivo sami

Povlečení Pivo pro pivaře 

Tak tohle povlečení pro pivaře je sen! A sny, které v něm bude váš pivař snít budou dokonalé. Povlečení klasického rozměru 140 x 200 cm, k tomu polštář 90 x 70 cm, obojí z polyesteru Interlock, který je velice příjemný na dotek a spí se v něm jako v bavlnce. 

Dárky pro pivaře - povlečení

 Dárky pro pivaře - povlečení

Wellness pobyt v pivním hotelu Zlatá kráva + pípa na pokoji 

Co je nejlepší dárek pro pivaře? Pivní pobyt s pípou na pokoji. Takovýto koncept hotelového pokoje je v ČR zcela unikátní, nikde jinde nenajdete takovouto dokonalou kombinaci wellness a dokonale vychlazeného piva. Můžete si dopřát parní saunu, solnou terapii, finskou saunu, nebo vířivku, projít se klenbovými sklepy, které byly součástí historického pivovaru a na pokoji si pak natočit vlastní pivo. Kromě toho je v ceně také luxusní snídaně a pivní koupel. 

Dárky pro pivaře - pivní wellness pobyt

 

Dárky pro pivaře - wellness pobyt

 

Dárková KPZ army bedna pro milovníky piva 

Tato KPZ neboli krabice poslední záchrany pro pivaře, neboli kombinace pivních speciálů a dobrot jako dárek zaboduje u každého pivaře. Žáruvzdorná muniční bedna omotaná padákovou šňůrou místo balícího papíru udělá dokonalý první dojem. Po otevření na vás pak čekají ležáky, slady, ovocná piva, piva IPA, uherák, preclíky, maso, čokolády, preclíky a další dobroty. Tato KPZ bedna je originální dárek pro pivaře fajnšmekra, který stoprocentně zaboduje. 

Dárky pro pivaře - bedna plná dobrot

Dárky pro pivaře - KPZ bedna

Pivní pálenka jako dokonalý dárek pro pivaře

K pivu se pivaři občas hodí i něco slavnostnějšího a tvrdšího. Ideální variantou pro pivaře je pivní pálenka vyrobená ze speciálně svrchně kvašeného piva Bohemian Ale. Pivovar Bernard vyrábí tuto pivní pálenku do krásně tvarovaných půllitrových lahví. Její chuť je lahodná a hodí se jako dárek pro pivaře k jakékoli příležitosti. 

Dárky pro pivaře - pivovice, pivní pálenka

Dárky pro pivaře - pivovice

Domácí degustace piva u vás doma 

Jenom si to představte - sedíte doma a najednou vám dorazí balíček. Je to taková větší bedna plná 6 lahví piva. Vyberete si den a čas a kdykoli budete chtít si k tomu pustíte video s pivařem. V tomto online kurzu se tak dozvíte vše o různých druzích piva, o tom, jak se pivo vaří, v čem je unikátní české pivo, jaké tady máme pivovary a samozřejmě také vše o všech pivech, která ochutnáte. Domácí degustace piva může probíhat kdykoli a kdekoli, termín bude jenom na vás. Ano, je to zkrátka dokonalý dárek pro pivaře, který navíc seženete jen za pár stovek. 

 Dárky pro pivaře - domácí degustace pivních speciálů

Sada originálních sklenic na pivo

Sháníte dárek pro pivaře, který nedá dopustit na svůj oblíbený typ piva a nejraději ho pije doma? Tak to bude určitě potřebovat krásné pivní sklenice, nejlépe s různým designem, aby to mohl měnit a vychutnávat si to různě. 4 kusy pivních sklenic s objemem 760 ml ho určitě potěší. 

Dárky pro pivaře - sada originálních sklenic na pivo

Dárky pro pivaře - sklenice

Dárky pro pivaře podle ceny

Přemýšlíte, jak vybrat dárek pro pivaře k Vánocům, narozeninám, nebo jiné příležitosti? Níže jsme pro vás seřadili pivní dárky podle ceny. To vám s rozhodováním jistě pomůže.  

Dárky pro pivaře do 500 Kč

 Dárky pro pivaře do 500 Kč

Dárky pro pivaře od 500 do 1 000 Kč

Dárky pro pivaře hezky podle ceny

Dárky pro pivaře do 1000 Kč 

Dárky pro pivaře od 1 000 do 3 000 Kč

Dárky pro pivaře do 3 000 Kč

Dárky pro pivaře nad 3 000 Kč 

Tak co, který z dárků pro pivaře vás zaujal nejvíce? 

Čtěte také

Tipy na 10 nejlepších ferrat v Čechách

Publikováno 31.3.2021

Ferraty v Čechách patří mezi stále oblíbenější náplň aktivní dovolené. A není se čemu divit...

Co dělat v dešti, aneb co doma když leje jako z konve

Publikováno 22.11.2020

Konečně máme odpověď na odvěkou otázku, která trápí lidstvo od nepaměti...

Top 9 rekvalifikačních kurzů 2020

Publikováno 29.7.2020

Seznam vzdělávacích rekvalifikačních kurzů můžete sehnat na úřadu práce ve vašem městě,...