Co napadne většinu z nás když se řekne tandemový seskok? Cena! Na každém letišti v ČR je cena tandemového seskoku trochu jiná.

Tandemový seskok v ČR

Jaká je cena tandemového seskoku? Co všechno je v ceně seskoku? 

Cena tandemového seskoku v ČR začíná na 3899 Kč (za tuto cenu si můžete skočit s padákem např. v Mostě, Hořovicích a Plzni) a končí na 7375 Kč. Tandemový seskok z výšky 6000 metrů si můžete skočit v Klatovech, nebo Plzni. Cena tandemového seskoku z této výšky je 5900 Kč, resp. 7499 Kč s videem a fotografiemi. Pro lepší představu o cenách tandemových seskoků s padákem v různých lokalitách jsme pro vás seřadili top 11 tandemových seskoků v ČR podle ceny. V tabulce najdete ceny za tandemový seskok z výšky 3000 až 4000 metrů.

Jednotlivé lokality, ve kterých si můžete užít seskok s padákem jsme proto rozdělili do 3 skupin podle základní ceny seskoku - v první části jsou seskoky s cenou do 4 tisíc Kč, ve druhé pak s cenou mezi 4 a 5 tisíci Kč a ve třetí pak dražší tandemové seskoky (s cenou nad 5 tisíc Kč), které jsou něčím speciální. U každé lokality najdete popsáno, co je v ceně seskoku zahrnuto a co si naopak můžete připlatit (a za kolik). Ceny seskoků se mohou v průběhu let měnit a také jsou občas nižší v rámci různých slevových akcí.

Tandemový seskok levně (cena seskoku s padákem pod 4 tisíce Kč) 

Pokud sháníte tandemový seskok levně, máte na výběr hned z 5 letišť v České republice.

Tandemový seskok levně - cena seskoku s padákem pod 4 tisíce

Koupit poukaz na tandemový seskok levně znamená nezaplatit za něj více než 4 tisíce, takovou možnost vám nabízí:

Tandemový seskok Most

V Mostě si můžete skočit s padákem ze 4 kilometrů už za 3899 Kč. V ceně seskoku je předletová příprava a instruktáž, veškeré potřebné oblečení a ochranné pomůcky, vyhlídkový let směrem nahoru, pak asi minuta volného pádu rychlostí zhruba 200 km/h a krásný let s padákem zpátky na letiště. Let padákem trvá zhruba 10 až 15 minut, a když to bude možné, váš tandemový partner vám dovolí padák chvíli také řídit. Počítejte s tím, že celý zážitek trvá zhruba 3 hodiny a na jeho konci získáte památeční tričko, abyste na to nikdy nezapomněli. Pokud si budete chtít přeci jen připlatit za video a fotky, cena tandemového seskoku bude 7198 Kč. Jako památka vám ale zůstane profesionální video a fotky od externího kameramana + selfie video z handy kamery.

 

Tandemový seskok Hořovice

Na letišti v Hořovicích mezi Příbramí a Berounem můžete zažít tandemový seskok už za cenu 3899 Kč. Skáče se tady z výšky zhruba 3000 až 4000 metrů nad zemí a čeká vás skutečně nádherný výhled na místní krajinu. Kromě toho se můžete samozřejmě těšit na pořádnou dávku adrenalinu a vzrušení, která je nedílnou součástí každého seskoku s padákem. A nezapomeňte ani na vyhlídkový let vzhůru, zhruba minutu volného pádu v neskutečné rychlosti a cca 10 až 15 minut letu na padáku zpátky na pevnou zem. Pokud byste si přeci jen chtěli připlatit za video a fotky, máte hned dvě možnosti:

 

Tandemový seskok Kolín

Tandemový seskok levně si můžete dopřát také na letišti v Kolíně. Pokud jste rozhodnutí nezaplatit za tandemový seskok vyšší cenu než 4000, pak to seskok v Kolíně splňuje skoro na korunu přesně. Za tandemový seskok tady totiž zaplatíte 3999 Kč. Můžete se těšit na instruktory Paraškoly Impact, kteří mají naskákáno zhruba 3 až 15 tisíc seskoků. Někteří mají praxi v parašutismu delší než 15, nebo dokonce 20 let, ačkoli vám pro uvolnění atmosféry budou někdy vyprávět vtipy o tom, že skáčou poprvé stejně jako vy. I Kolíně se s padákem skáče z výšky 3 tisíce metrů a volný pád trvá zhruba 45 sekund. A pokud si tu konečnou cenu přeci jenom rozmyslíte, můžete si dopřát:

 

Tandemový seskok Chomutov

Cena seskoku padákem u Chomutova je 3999 Kč. Vyskakuje se tady ve výšce mezi 3000 a 4000 metry a klidně si můžete připlatit za vyšší váhu skokana. Tandemový seskok vás tady vyjde levně, a k tomu navíc získáte koktejl všech možných emocí - připravte se na strach, obří nálož adrenalinu, euforii a neskutečnou radost. O vše kolem seskoku s padákem bude postaráno, profesionální instruktor vám odpoví na všechny vaše otázky a navíc vás také uklidní a dodá vám pocit jistoty. V Plzni může skákat skokan od 10 do 100 (nebo klidně více) let. U tohoto adrenalinového zážitku stoprocentně platí, že věk je jenom číslo. 

 

Tandemový seskok Plzeň

Cena tandemového seskoku v Plzni je 3899 Kč, skáče se z 3 - 4 tisíc metrů, a pokud budete skákat dva, získáte množstevní slevu. Abyste na svůj adrenalinový skok nikdy nezapomněli a mohli se chlubit na sociálních sítích, vyberte si variantu s videem a fotografiemi. Připlatíte si zhruba 1500 Kč, rozhodně to ale bude stát za to. A když máte pocit, že video nepotřebujete, můžete se spolehnout na chlubení certifikátem o seskoku, který získáte tak jako tak. Na ten okamžik při výskoku z letadla je prostě k nezaplacení a budete si ho pamatovat už navěky. Dost možná se seskok s padákem v Plzni zapíše mezi nejlepší zážitky ve vašem životě.

 

Cena tandemového seskoku mezi 4 a 5 tisíci Kč

V dalších lokalitách je cena tandemového seskoku mezi 4 a 5 tisíci Kč. Promyslete, kterou lokalitu máte blíže a kam se vám tedy chce vyrazit a také na jakou krajinu budete při seskoku z nebe koukat. Rádi byste se kochali horským pohořím, nebo nížinami, anebo chcete vidět hrad, či jinou památku, na kterou máte krásné vzpomínky? Tento adrenalinový zážitek je možné spojit s celodenním výletem za zábavou a klidně se tak podívat třeba na druhý konec republiky. 

Tandemový seskok cena 4 až 5 tisíc Kč

 

Tandemový seskok - cena 4100 Kč

Tandemový seskok ze 3 až 4 tisíc metrů vám přinese až minutu volného pádu. Nepocítíte ale pocit skutečného pádu (jako třeba při jízdě na horské dráze), užijete si spíše nádherný pocit létání. Létání na vzduchovém polštáři. Volný pád po seskoku z letadla je euforický pocit, ke kterému se dost pravděpodobně budete chtít vracet znovu a znovu. A když se k tomu přidá zhruba 10 až 15 minut letu s padákem, zažijete stoprocentně jeden z nejlepších zážitků v životě. Při seskoku s padákem bude mít váš profesionální tandempilot celý skok zcela pod kontrolou. Od navlečení postrojů, přes skok z letadla a volný pád, až po bezpečné přistání na pevné zemi. Vy si budete jen užívat dokonalý adrenalinový zážitek.

Tandemový seskok Strakonice

Ve Strakonicích je základní cena za tandemový seskok 4100 Kč. Pokud budete chtít fotky nebo video, bude potřeba si trochu připlatit. Seskok s památkou vás vyjde na 6100 Kč. Ve Strakonicích se vyskakuje ve výšce 3000 metrů nad zemí. Za stejnou cenu pořídíte tandemový seskok i v Táboře, Vyškově a Znojmě.

 

Tandemový seskok Vyškov

Ve Vyškově se s padákem skáče z výšky 3000 - 4000 metrů a je snem každého adrenalinového nadšence. Není divu, že se na letiště ve Vyškově sjíždějí milovníci vzrušení snad ze všech koutů republiky. Tandemový seskok ve Vyškově má totiž zcela unikátní atmosféru a ten výhled je prostě kouzelný. Pokud budete chtít důkaz o tom, že jste skutečně skákali, pořiďte si rovnou variantu s videem a fotografiemi v ceně. Tandemový seskok vás pak přijde na 5900 Kč.

 

Tandemový seskok Znojmo

Ve Znojmě vás čeká tandemový seskok ze 3 až 4 kilometrů nad zemí, během kterého budete mít kouzelný výhled na místní krajinu. Po oblečení speciální kombinézy a absolvování předskokového školení nastoupíte do letadla a užijete si zhruba 20 minut vyhlídkového letu. Pokud tedy nebudete mít srdce v kalhotách a dokážete se na vyhlídku soustředit. Pak se pomalu přiblížíte ke dveřím a společně s profesionálním parašutistou vyskočíte do prázdna. Zhruba 45 sekund volného pádu v ohromné rychlosti se rozhodně zapíše mezi vaše nejlepší zážitky v životě. A když se k tomu navíc přidá ještě zhruba 10 minut letu na padáku a hladké přistání do trávy, je to dokonalost sama. I k tandemovému seskoku ve Znojmě si samozřejmě můžete dokoupit fotografie a video z handy kamery. Pokud máte zájem, za komplet tandemový seskok bude cena 5900 Kč.

 

Tandemový seskok - cena 4299 Kč

 

Tandemový seskok Klatovy

V Klatovech se tandemový seskok s padákem tradičně skáče ze 4300 metrů, což vám navíc přinese více než 15-20 sekund volného pádu, než při seskoku ze 3 tisíc metrů. Víte, že při volném pádu plyne čas tak trochu jinak? Zatímco vteřiny před seskokem z letadla se zdají být skoro nekonečné, samotný seskok je hrozně rychlý a hodně lidí si první sekundy ani nepamatuje. Po odeznění prvotní vlny euforie ale přichází velice intenzivní skoro minuta volného pádu, kterou už si všichni užívají. A dělají srandovní obličeje do kamery, pokud mají v ceně i video ze seskoku. A nemůžou se nabažit tím kouzelným výhledem. 

 

Tandemový seskok Tábor

Za stejnou cenu (4299 Kč) pořídíte tandemový seskok také v Táboře. Po krátkém úvodním školení v bezpečí na letišti v Táboře se společně s profesionálním parašutistou vydáte směrem k letadlu. Za asi 20 minut vystoupáte do potřebné výšky (3000 až 4000 metrů) a společně vyskočíte! Váš parťák za vás všechno zařídí, na vás bude jenom si to užít a kochat se nádherným výhledem na Tábor a okolí. 

 

Tandemový seskok České BudějoviceČeské Budějovice (cena za tandemový seskok 4299 Kč) mají pro vás připravený tandemový seskok za stejnou cenu. V této lokalitě se z letadla vyskakuje ve výšce 3000 až 4000 metrů nad zemí. Připravte se na nádherný výhled jak během cesty nahoru, tak během letu na padáku. Po přistání se můžete těšit na památeční certifikát, který vám bude váš tandemový seskok připomínat. A pokud budete chtít, můžete si připlatit také video. Cena tandemového seskoku s videem a fotografiemi z handy kamery je 6659 Kč.

 

Tandemový seskok Příbram

V Příbrami si jako na jediném místě v ČR užijete seskok s padákem, i pokud vážíte až 135 kg. A to bez jakéhokoli příplatku. Tandemový seskok v Příbrami pro vás zajistí profesionálové s více než 15 lety zkušeností, pro které je bezpečnost na prvním, druhém i třetím místě. V Příbrami je za základní tandemový seskok cena 4399 Kč, za variantu s fotkami, nebo videem si trochu připlatíte. Skáče se tady ze 4000 metrů a zážitek je to rozhodně intenzivní, který stojí za to mít zaznamenaný.

 

Tandemový seskok - cena 4799 Kč až 4999 Kč

Tandemový seskok Hradec Králové

Hradec Králové (cena za tandemový seskok 4999 Kč): V Hradci Králové se tandemový seskok tradičně skáče ze 3 kilometrů. Volný pád tedy trvá zhruba 35-45 sekund a let na padáku asi 10 minut. Pokud půjde vše podle plánu a troufnete si, váš tandem pilot vám dovolí chvilku řídit padák a vyzkoušet si, jaký je to pocit.

 

Tandemový seskok Liberec

V Liberci se připravte na tandemový seskok v příjemném rodinném prostředí plném vtípků a pohody. I když budete před skokem trochu ve stresu, profesionalita a nálada během instruktáže a letu vzhůru vám pomůže hodit se do klidu. V Liberci si užijete skoro soukromí, nahoru poletíte pouze v 5 lidech - pilot, dva profi skokani a dva prvoskokani. Ve výšce 3000 - 4000 metrů vyskočíte a užijete si jeden z nejlepších zážitků v životě. Pokud vás láká video ze seskoku, cena za tandemový seskok bude 6375 Kč, případně 7375 Kč za seskok s padákem s videem a fotografiemi.

Tip: Mrkněte na recenzi a na to, jak jsem si tandemový seskok v Liberci užila já.

 

Tandemový seskok Mladá Boleslav

Mladá Boleslav(cena za tandemový seskok 4999 Kč) vám nabídne tandemový seskok z výšky 3000 - 4000 metrů nad zemí. Srdce vám při rychlosti zhruba 200 km/h bude bít jako o závod, vítr vám bude čechrat vlasy a kůži na obličeji. A rozhodně stojí za to si tyhle zážitky nechat zvěčnit na kameru. Protože takhle intenzivní pocity zase hned tak nezažijete. 

Tandemový seskok Mladá Boleslav

 

Tandemový seskok Prostějov

Prostějov (cena za tandemový seskok 4799 Kč) je tradičním místem, kde se tandemový seskok s padákem vyskakuje ve výšce 4 kilometrů. To znamená 20 minut vyhlídkového letu nahoru, zhruba minutu volného pádu po seskoku a přibližně 10 minut kochačky na padáku. A ano, i tady vás nechá pilot řídit padák. Pokud půjde vše podle plánu a troufnete si.  

 

Cena tandemového seskoku vyšší než 5 tisíc Kč - exkluzivní seskoky 

Seskok s padákem ze 6 km v Plzni a Klatovech je adrenalin dalšího levelu. A to doslova. V letadle totiž vystoupáte o dost výš, než je u tandemového seskoku zvykem. Kolem 4 kilometrů se nezastavíte, ale budete dále stoupat. Vyskakovat se totiž bude až ve výšce zhruba 6000 metrů. Čeká vás delší vyhlídkový let směrem nahoru i dolů na padáku a hlavně také delší volný pád! Tenhle tandemový seskok ze 6000 metrů je skutečně exkluzivní záležitostí pro fajnšmekry. Pokud si budete chtít připlatit také za fotografie a video, celý seskok vás vyjde na 7499 Kč

 

Rádi byste vyrazili na tandemový seskok v Praze, ale nenašli jste letiště, kde by to bylo možné? My pro vás máme all inclusive balíček tandemový seskok + doprava z Prahy na letiště v Příbrami + video a fotografie od externího kameramana + památeční tričko a certifikát za cenu 6979 Kč. Stačí když v Praze nastoupíte a zbytek už zařídíme za vás. Užijete si tak dokonalý adrenalinový zážitek bez nutnosti cokoli řešit. 

 

Na co se o tandemovém seskoku ptáte (nejčastější dotazy):

O tandemovém seskoku se nás často ptáte na spoustu dotazů nejenom o ceně. Všechny jsme je pro vás níže zodpověděli. 

  • Jaká je cena tandemového seskoku? Co všechno je v ceně seskoku? 

Cena tandemového seskoku v ČR začíná na 3899 Kč (za tuto cenu si můžete skočit s padákem např. v Mostě, Hořovicích a Plzni) a končí na 7375 Kč. Tandemový seskok z výšky 6000 metrů si můžete skočit v Klatovech, nebo Plzni. Cena tandemového seskoku z této výšky je 5900 Kč, resp. 7499 Kč s videem a fotografiemi. Pro lepší představu o cenách tandemových seskoků s padákem v různých lokalitách jsme pro vás seřadili top 11 tandemových seskoků v ČR podle ceny. V tabulce najdete ceny za tandemový seskok z výšky 3000 až 4000 metrů.

Tandemový seskok cena - top 11 lokalit

 

V této základní ceně tandemového seskoku je vždy zahrnutý celý zážitek, který trvá zhruba 3 hodiny. Počítejte s předletovou přípravou a instruktáží, během které vám váš tandemový pilot vysvětlí, co dělat před seskokem, během něj, jak se řídí padák a také, jak se chovat při přistání, aby vše proběhlo zcela bezpečně. Naučíte se pozici banánku, vyzkoušíte si zavěšení na pilota, zvednutí nohou a další důležité prvky tandemového seskoku.

Kromě toho je v ceně tandemového seskoku zahrnutá také slušivá parašutistická kombinéza a všechny potřebné ochranné pomůcky. A v neposlední řadě samozřejmě také samotný vyhlídkový let letadlem směrem vzhůru, seskok s padákem z výšky 3000 až 4000 metrů, zhruba minuta volného pádu rychlostí až 200 km/h. Když to situace umožní, pilot vám po otevření padáku na chvilku přenechá také jeho řízení a vy si budete moct vyzkoušet různé piruety a směrování letu. Let na padáku trvá zhruba 10 až 15 minut, je tam tedy dostatek času na kochání se nádhernými výhledy. 

V této ceně tandemového seskoku není zahrnuté video ani fotografie ze seskoku. Je možné si je za příplatek dokoupit buď od externího kameramana, nebo z handy kamery připevněné na ruce vašeho instruktora. 

  • Jaká jsou váhová omezení pro tandemový seskok s padákem?

V každé lokalitě je váhové omezení pro tandemový seskok jiné. Obecně platí, že skokan musí mít minimálně 40 kilo. Bez příplatku je možné skákat s váhou až 135 kg na letišti v Příbrami. V jiných lokalitách je také možné si připlatit za vyšší váhu skokana, je to ale různé. Proto se raději vždy informujte předem přímo ve vaší vybrané lokalitě, ať máte jasno, kolik případně za vyšší váhu skokana doplatíte.

Tandemový seskok - váhové omezení

 

Tip: Když kupujete poukaz na tandemový seskok pro někoho jako dárek, zkuste odhadnout (nebo se nenápadně zeptat) na jeho váhu, aby si pak nemusel na místě sám doplácet za kila navíc. Případně mu rovnou kupte dárkový poukaz na tandemový seskok v Příbrami, tam máte jistotu, že nebude doplácet, ani kdyby vážil 135 kg. 

  • Jsou nějaká zdravotní omezení pro tandemový seskok?

Tandemový seskok padákem je obecně velice bezpečný sport. Tím, že s vámi letí profesionální pilot je o vše postaráno a na vás je jen si to pořádně užít a nasát tu euforii. Přesto se seskok s padákem nedoporučuje, pokud trpíte epilepsií, nebo závažnou srdeční chorobou. 

Tandemový seskok

  • Dá se tandemový seskok skákat a odněkud jinud než z letadla? 

Ano! Je to neuvěřitelné, ale nově si můžete skočit tandemový seskok s padákem také z horkovzdušného balónu! Tenhle zážitek je dokonalou kombinací romantického vyhlídkového letu a balónem a pořádného adrenalinu při seskoku. Cena tandemového seskoku z balónu je 26 999 Kč a skáče se u Českých Budějovic. V ceně seskoku je místo pro 1 skokana + 2 pasažéry, celkem tedy zážitek pro 3 osoby na zhruba 3 hodiny. Z horkovzdušného balónu se skáče ve výšce cca 3000 metrů a je to naprostá dokonalost. 

Seskok s padákem z horkovzdušného balónu

  • Z jaké výšky se tandemový seskok s padákem skáče? 

Na každém letišti je to trochu jinak, obecně ale platí, že se skáče z výšky mezi 3000 a 4000 metry nad zemí. V exkluzivních seskocích s padákem (v Plzni a Klatovech) si můžete skočit také z neskutečných 6000 metrů. A jak je to tedy na jednotlivých letištích? 

  • Skok s padákem ze 4000 metrů si užijete: na letišti v Příbrami, Mostě, v Klatovech a Prostějově. 
  • Skok s padákem z 3000 až 4000 metrů na vás čeká na letišti v Mladé Boleslavi, Liberci, Táboře, Znojmě, Českých Budějovicích, Vyškově, Hořovicích, Chomutově a Plzni. 
  • V Kolíně, Strakonicích a Hradci Králové vyskočíte ve výšce 3000 metrů.

Čtěte také

11 tipů na dárek pro dvouleté dítě

Publikováno 17.10.2020

Přemýšlíte, jaký pořídit dárek pro dvouleté dítě, ale trochu se v tom množství možností ztrácíte?...

10 tipů na ručně vyrobené dárky pro ženy

Publikováno 17.9.2020

Vyzkoušejte letos ručně vyrobené dárky k vánocům pro ženy, se kterými budete za hvězdu a...

Tipy na 10 nejlepších ferrat v Čechách

Publikováno 31.3.2021

Ferraty v Čechách patří mezi stále oblíbenější náplň aktivní dovolené. A není se čemu divit...