Seznam vzdělávacích rekvalifikačních kurzů můžete sehnat na úřadu práce ve vašem městě, anebo si vybrat online bez nutnosti někam dojíždět. Níže jsme pro vás vypsali 9 nejoblíbenějších rekvalifikačních kurzů, celkem si ale můžete vybírat ze stovek různých kurzů.

Rekvalifikační kurzy pedagogiky a psychologie

Rekvalifikační kurz asistent pedagoga

Většina rekvalifikačních kurzů asistent pedagoga je akreditovaných v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. Cena těchto kurzů se pohybuje kolem 10 tisíc a kurz je možné absolvovat v Brně, Praze, Budějovicích a dalších městech po celé České republice. Rekvalifikační kurzy asistent pedagoga je ukončen zkouškou a na konci kurzu každý jeho absolvent obdrží certifikát. 

Na personalistu se můžete rekvalifikovat kdekoli po celé České republice. Máme pro vás kurzy akreditované MŠMT ČR a stojí cca kolem 11 tisíc, je ukončen zkouškou a na konci získá každý absolvent certifikát a může vyrazit do praxe. 

Mezi nejoblíbenější rekvalifikační kurzy psychologie patří kurzy koučingu, neurolingvistického programování a marketingové psychologie. Psychologické rekvalifikační kurzy můžete absolvovat v různých termínech a různých městech. 

Nejoblíbenější rekvalifikační kurzy pro ženy

Spousta žen, které ztratí práci se obrací k rekvalifikačním kurzům, které jim pomohou změnit profesi a zaměřit se na něco zcela jiného. Ať už jste ztratili práci, nebo jenom máte chuť na změnu, máme pro vás seznam těch nejoblíbenějších rekvalifikačních kurzů pro ženy. 

Rekvalifikační kurzy kosmetiky a masáží

V této sekci si můžete vybrat různé rekvalifikační kurzy pro kosmetičky v celé České republice (např. kurz prodlužování řas, kurz zdobení nehtů, líčení nevěsty, kurz ošetření pleti a lymfatická masáž obličeje, rekvalifikační kurz vizážistiky a kosmetiky), kurzy péče o psy pro práci v psích salónech a další. Většina našich rekvalifikačních kurzů je akreditovaná MŠMT, jejich součástí je autorizovaná zkouška a po absolvování tohoto kurzu jste zcela připraveni na praxi. Cenu každého rekvalifikačního kurzu najdete v jeho popisu. 

Máme pro vás různé rekvalifikační kurzy pedikúry, které jsou akreditované, osvobozené od DPH a ukončené zkouškou. V kurzech se můžete rekvalifikovat na pedikérku a nehtovou designérku, naučíte se provádět klasickou pedikúru pomocí skalpelu, exkavátoru, upravovat nehty a pečovat o nohy bez bolesti, poranění a zcela hygienicky. Rekvalifikační kurzy pedikúry probíhají v různých městech po celé ČR v různých termínech a je potřeba se na ně přihlásit dostatečně včas. 

Péče o děti je úžasnou prací, které se můžete věnovat i naplno, stačí se jenom rekvalifikovat na chůvu. Naše kurzy jsou určené pro všechny, kteří chtějí pracovat jako chůvy v rodině nebo jakékoli dětské skupině. V kurzu se budou probírat mj. tyto odbornosti: dětská psychologie, první pomoc, péče o dítě, výživa dětí, právo pro chůvy, legislativa atp. Tento rekvalifikační kurz je uznávaná odbornost pro práci s dětmi v dětských skupinách nebo pro získání živnostenského oprávnění Chůva (vázaná živnost). 

Rekvalifikační kurz zahradník a florista

Mezi oblíbené kurz ypro ženy patří také rekvalifikace na floristku pro začátečníky i pokročilé. Máme pro vás dokonce rekvalifikační kurzy, které jsou platné po celé EU. V tomto rekvalifikačním kurzu se naučíte:

  • základní techniky vazby a aranžování květin, 

  • práce s květinami,

  • péče o květiny,

  • jak různé květiny,

  • jak vytvářet nádherná květinová aranžmá. 

Pokud si nejste jistí, že je tento rekvalifikační kurz pro vás to pravé, vyzkoušejte si zatím jenom zážitkový kurz floristiky v Praze. Během pár hodin si vše vyzkoušíte a uvidíte, jestli je to pro vás to pravé. 

Aneb rekvalifikační kurz holičských a kadeřnických prací. V tomto kurzu se naučíte základy tohoto úžasného řemesla a rekvalifikujete se na kadeřnici, nebo barbera. Tyto kurzy je možné absolvovat v různých městech, kurzy mají většinou okolo 300 hodin výuky a jsou akreditované ministerstvem. 

Rekvalifikační kurz poradce pro výživu

Tento kurz by v našem výběru rozhodně nesměl chybět, patří totiž mezi ty nejoblíbenější. Rekvalifikační kurzy výživového poradenství jsou určené pro všechny, kdo chtějí předávat znalosti o zdravém životním stylu a dietologii. Tento kurz je vhodný pro:

  • fitness trenéry,

  • všechny aktivní i pasivní sportovce,

  • maséry,

  • fyzioterapeuty,

  • wellness poradce a jakékoli pracovníky v oblasti zdravotnictví

  • pro kohokoli jiného, kdo má zájem o zdravou výživu.

Mrkněte na stovky vzdělávacích rekvalifikačních kurzů ze všech oborů za ty nejlepší ceny. Vyberte si zdravotnické rekvalifikační kurzy, kosmetické kurzy, rekvalifikační kurzy psychologie nebo jakékoli další. Stačí si jen vybrat město, ve kterém chcete svůj rekvalifikančí kurz absolvovat, připsat obor a náš vyhledávač pro vás najde ten pravý kurz. 

 

Školení, kurzy, rekvalifikace, semináře
Místo konání


Text (zadejte klíčové slovo)

Čtěte také

31 tipů na dárek pro čerstvou maminku

Publikováno 26.10.2021

Víte, že novopečené maminky po porodu často nedostávají žádné dárky? A přitom jsou to...

10 tipů na ručně vyrobené dárky pro ženy

Publikováno 17.9.2020

Vyzkoušejte letos ručně vyrobené dárky k vánocům pro ženy, se kterými budete za hvězdu a...

Originální nápady, jak ozdobit dort

Publikováno 16.7.2020

Inspirace pro zdobení dortu od...