Kurzy vaření v Bašce pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Bašce ten, který vás láká nejvíce. Všechny kuchařské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Dokonalý brunch, mořské plody, italské speciality, tradiční české recepty, dorty jako od cukráře… zdá se vám téměř nemožné připravit si tato jídla u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře v Bašce pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kurzu vaření vám odešleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i založení do vaší oblíbené knížky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Bašce?

V současné době je většina živých kurzů vaření v Bašce odložena. To ale rozhodně neznamená, že se nekonají! Naopak! V této parádní době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Bašce rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Bašce vhodné i pro začátečníky? Jistě! Šéfkuchař vám v kurzu vše postupně vysvětlí, ukáže a se vším vám pomůže. U vybraných kurzů vám na e-mail předem dorazí předtočená videa, ve kterých se hezky v klidu naučíte některé postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Bašce s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To vám u online kurzu v žádném případě nehrozí!
  • U živých kurzů vaření v Bašce je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto komplikace u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně několik lidí a k dopravě na kurz vám stačí internet a mobil nebo počítač (případně tablet).

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Bašce má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva nejčastější druhy online kurzů vaření a každý z nich má své přednosti.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předtočený kurz. Největší výhodou takového kurzu je, možnost pustit si ho v kteroukoliv denní nebo noční hodinu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento online kurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší sushi kurz u nás a na Slovensku a je skutecne nacpaný recepty, postupy a profesionálními triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. A co víc - 4 lekce tohoto sushi kurzu jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny video lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně vytvořit sushi akci a učit se připravovat sushi se svými kamarády.

    Tip: Pokud nechcete shánět všechny nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až na vaši adresu zašleme i sushi set. V balíčku vám tak domů pošleme rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Pak už stačí dokoupit jenom vybrané náplně a můžete začít vyrábět své první sushi rolky. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny video lekce vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte vařit ty nejlepší české speciality a osvojíte si fígle, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kuchařský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Celkem 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny video lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.

  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak vařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte vařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte vařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také triky a vychytávky, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Tradiční české speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před tím, než kurz začne vám pošleme seznam surovin a videa se složitějšími technikami, které je dobré si vyzkoušet. V domluveném termínu se pak připojíte k živému videopřenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte vařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.

Sladké kurzy vaření

Láká vás vyrazit na nějaký sladký kurz vaření v Bašce, ale nabídka živých kurzů je velice omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které si můžete vychutnat i u sebe doma v Bašce. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kuchařský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Bašce a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.