Kurzy vaření v Bělotíně pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Bělotíně ten, který vás láká nejvíce. Všechny kulinářské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné italské speciality, mořské plody, sushi, české speciality, perníčky… zdá se vám téměř nemožné připravit si podobné speciality doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře v Bělotíně pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kurzu vaření vám pošleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i vytisknutí a uchování) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Bělotíně?

V této době je většina živých kurzů vaření v Bělotíně zrušena. To ale rozhodně neznamená, že se nekonají! Naopak! V této úžasné době moderních technologií můžete zažít kurzy vaření v Bělotíně rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Bělotíně vhodné i pro začátečníky? Jasně, že ano! Šéfkuchař vám v kurzu vše postupně vysvětlí, ukáže a se vším vám pomůže. U vybraných kurzů vám na e-mail předem pošleme předtočená videa, ve kterých se hezky v klidu naučíte některé postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Bělotíně s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se vám s online kurzem nestane!
  • Když se chystáte na kurz vaření v Bělotíně, jedna vstupenka znamenala místo jen pro jednoho účastníka, museli jste vyřešit hlídání dětí, parkování, dojíždění apod. Tyto komplikace u online kurzů vaření mizí. Kurzu se může účastnit klidně celá rodina a k dopravě na kurz vám stačí stabilní připojení k internetu a mobil nebo počítač.

Ve výčtu výhod online kurzů vaření u vás v kuchyni v Bělotíně by se dalo pokračovat, pojďme si ale raději ukázat jaké druhy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní druhy online kurzů vaření a každý z nich má jiné výhody.

Předtočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předtočený kurz. Obrovským plusem takového kurzu je, že se nemusíte přizpůsobovat časovým možnostem lektora ani jiných účastníků kurzu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kulinářský kurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o největší sushi kurz u nás a na Slovensku a je doopravdy nacpaný osvědčenými recepty, postupy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Abyste věděli o co jde, 4 lekce přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S těmito lekcemi si můžete klidně uspořádat sushi sraz a učit se připravovat sushi se svými blízkými.

    Tip: Pokud nemáte prostor shánět veškeré důležité pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů přijde nakládaný zázvor, rohož na rolování sushi rolek, wasabi a další pomůcky. Poté už bude stačit dokoupit jenom vybrané kousky mořských dobrot a zeleniny a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechna videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat luxusní česká jídla a osvojíte si speciální postupy a fígle, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kuchařský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Úvodní 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.

  • Tradiční české speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému streamu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také fígle a tipy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.

Sladké kurzy vaření

Rádi byste se podívali na nějaký sladký kurz vaření v Bělotíně, ale nabídka živých kurzů je velice omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které je možné si dopřát i u sebe doma v Bělotíně. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Bělotíně a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.