Kurzy vaření v Březolupech pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Březolupech ten, který vás láká nejvíce. Všechny kulinářské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné italské speciality, mořské plody, sushi, české speciality, perníčky… máte pocit, že je v podstatě nemožné připravit si tyto speciality u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře v Březolupech pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kurzu vaření vám pošleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Březolupech?

V současné době je většina živých kurzů vaření v Březolupech odložena. To ale neznamená, že se nevaří! Naopak! V této úžasné době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Březolupech rovnou ve vaší kuchyni - kurzy vaření se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Když jste se dříve chystali na kurz vaření v Březolupech, jedna vstupenka znamenala jedno místo, museli jste vyřešit dopravu na místo a zpět, parkování, hlídání dětí apod. Tyto záležitosti u online kurzů vaření odpadají. Kurzu se může účastnit klidně celá rodina a k dopravě na kurz vám stačí internet a mobil, tablet nebo počítač.
  • Neomezené množství účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Březolupech s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To vám u online kurzu v žádném případě nehrozí!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Březolupech vhodné i pro začátečníky? Jasně! Šéfkuchař vám v kurzu vše postupně vysvětlí, ukáže a se vším vám pomůže. U speciálních kurzů vám na e-mail předem přijdou předtočená videa, ve kterých budete mít možnost okouknout složitější techniky přípravy nebo zpracování jídel, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Březolupech má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní druhy online kurzů vaření a každý z nich má jiné výhody.

Předtočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Hlavní výhodou takového kurzu je, možnost pustit si ho v kteroukoliv denní nebo noční hodinu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento online kurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší sushi kurz u nás a na Slovensku a je skutecne nacpaný recepty, tipy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. A co víc - 4 lekce tohoto sushi kurzu jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechna videa vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. Díky těmto lekcím si můžete klidně vytvořit sushi akci a učit se připravovat sushi se svými blízkými.

    Tip: Pokud nemáte prostor shánět veškeré nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů přijde rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Pak už stačí dokoupit jenom vybrané náplně a můžete začít s přípravou sushi dobrot. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny videonávody vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte vařit tradiční české speciality a osvojíte si fígle, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kuchařský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechna videa z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý videohovor s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Tradiční české speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému přenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.

Sladké kurzy vaření

Láká vás podívat se konečně na nějaký sladký kurz vaření v Březolupech, ale nabídka živých kurzů je v současné době poněkud omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které si můžete vychutnat i u sebe doma v Březolupech. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Březolupech a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.