Kurzy vaření v Býšti pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Býšti ten, který vás láká nejvíce. Všechny kulinářské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné sushi, italské speciality, brunch, dezerty jako z cukrárny… že je nemožné připravit si tato jídla ve vlastní kuchyni? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kulinářské kurzy v Býšti pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kurzu vaření vám zašleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do seznamu) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Býšti?

V této době je většina živých kurzů vaření v Býšti přesunuta na neurčito. To ale v žádném případě neznamená, že se nevaří! Naopak! V této skvělé době moderních technologií je možné si dopřát kurzy vaření v Býšti rovnou ve vaší kuchyni - kurzy vaření se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • U živých kurzů vaření v Býšti je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto věci u online kurzů vaření odpadají. Kurzu se může účastnit klidně více osob a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a mobil nebo počítač (případně tablet).
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Býšti vhodné i pro začátečníky? Jistě, že jo! Šéfkuchař vám v kurzu vše důkladně vysvětlí, ukáže a rád vám poradí. U některých kurzů vám na e-mail předem přijdou předtočená videa, ve kterých se hezky v klidu naučíte některé postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Býšti s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se vám s online kurzem nestane!

Online kurzy vaření probíhající přímo u vás doma v Býšti mají spoustu dalších výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké možnosti online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě oblíbené možnosti online kurzů vaření a každý z nich má jiné výhody.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Obrovským plusem takového kurzu je, že se nemusíte přizpůsobovat časovým možnostem lektora ani jiných účastníků kurzu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kuchařský kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší sushi kurz u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný recepty, tipy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. A co víc - 4 lekce tohoto sushi kurzu jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny video lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. Díky těmto lekcím si můžete klidně uspořádat sushi sraz a učit se připravovat sushi se svými rodinnými příslušníky.

    Tip: Jestli se vám nechce nakupovat veškeré nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů pošleme i sushi set. V balíčku vám tak domů pošleme rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Poté už bude stačit dokoupit jenom vybrané náplně a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a veškerá videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat luxusní česká jídla a osvojíte si triky a fígle, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny video lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý videohovor s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravovat tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: gravlax losos s holandskou omáčkou, batátové lívance a skvělá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také speciální postupy a fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Tradiční české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před tím, než kurz začne vám pošleme seznam surovin a videa se složitějšími technikami, které je dobré si vyzkoušet. V domluveném termínu se pak připojíte k živému streamu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravovat jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravovat tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravovat luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.

Sladké kurzy vaření

Rádi byste se podívali na nějaký sladký kurz vaření v Býšti, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které si můžete vychutnat i u sebe doma v Býšti. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Býšti a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.