Kurzy vaření v Bzenci pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Bzenci ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy vaření jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Dokonalé dezerty, speciality české a světové kuchyně, brunch, sushi… připadá vám skoro nemožné připravit si podobné speciality u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře v Bzenci pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kuchařském kurzu vám přijdou všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Bzenci?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření v Bzenci zrušena. To ale neznamená, že se nevaří! Naopak! V této neuvěřitelné době moderních technologií si můžete vychutnat kurzy vaření v Bzenci rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Bzenci vhodné i pro začátečníky? Jasně, že ano! Šéfkuchař vám v kurzu vše názorně ukáže a detailně vysvětlí. U vybraných kurzů vám na e-mail předem zašleme předtočená videa, ve kterých se naučíte složitější techniky vaření a vychytávky, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • U živých kurzů vaření v Bzenci je potřeba nějak vymyslet dopravu, parkování, hlídání dětí, koupit vstupenku pro každého účastníka kurzu zvlášť apod. Tyto komplikace u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně celá rodina a k dopravě na kurz vám stačí internet a počítač nebo tablet (případně mobil).
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Bzenci s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? U online kurzů se toto stát nemůže!

Online kurzy vaření probíhající přímo u vás doma v Bzenci mají spoustu dalších výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva nejoblíbenější typy online kurzů vaření a každý z nich má své přednosti.

Předtočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Obrovskou předností takového kurzu je, že se nemusíte přizpůsobovat časovým možnostem lektora ani jiných účastníků kurzu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kurz je dlouhý necelých 5 hodin, má celkem 19 lekcí a zkušenost praví, že je dobré si ho rozdělit na několik menších domácích kurzů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší kurz přípravy sushi online u nás a na Slovensku a je skutecne nacpaný osvědčenými recepty, postupy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. A co víc - 4 lekce tohoto sushi kurzu jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechna videa vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S těmito videolekcemi si můžete klidně uspořádat sushi slezinu a učit se připravovat sushi se svými rodinnými příslušníky.

    Tip: Pokud nechcete shánět všechny potřebné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů pošleme i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Pak už zbývá dokoupit jenom vybrané kousky mořských dobrot a zeleniny a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechna videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si fígle a tipy, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Celkem 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechna videa z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý online přenos s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Tradiční české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému hovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.

Sladké kurzy vaření

Láká vás vyrazit na nějaký sladký kurz vaření v Bzenci, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které na vás čekají i u sebe doma v Bzenci. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kuchařský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Bzenci a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.