Kurzy vaření v Černožicích pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Černožicích ten, který vás láká nejvíce. Všechny kuchařské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné italské speciality, mořské plody, sushi, české speciality, perníčky… máte pocit, že je v podstatě nemožné připravit si takové dobroty doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře v Černožicích pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kulinářském kurzu vám přijdou všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i založení do vaší oblíbené knížky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Černožicích?

V současné době je většina živých kurzů vaření v Černožicích zrušena. To ale neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této neuvěřitelné době moderních technologií můžete zažít kurzy vaření v Černožicích rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Černožicích vhodné i pro začátečníky? Samozřejmě! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně vysvětlí, názorně ukáže a se vším vám poradí. U michelinských kurzů vám na e-mail předem pošleme předtočená videa, ve kterých se naučíte složitější techniky vaření a vychytávky, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • U živých kurzů vaření v Černožicích je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto věci u online kurzů vaření mizí. Kurzu se může účastnit klidně každý člen vaší rodiny a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a počítač nebo mobil.
  • Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Černožicích s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se vám s online kurzem nestane!

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Černožicích má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké typy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva nejčastější druhy online kurzů vaření a každý z nich má své výhody a nevýhody.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je již natočený kurz. Největší výhodou takového kurzu je, že je zcela na vás kdy a kde si ho pustíte a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento online kurz má celkem 19 lekcí (cca 5 hodin celkem) a je dobré si ho rozdělit na několik dnů. Jednotlivé kroky vám zaberou více času a bylo by toho moc najednou. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší videokurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je doopravdy nacpaný vychytávkami, recepty a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. A co víc - 4 lekce tohoto sushi kurzu jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. Díky těmto lekcím si můžete klidně uspořádat velkou sushi akci a učit se připravovat sushi se svými kamarády.

    Tip: Pokud nechcete shánět všechny nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů pošleme i sushi set. V balíčku vám tak domů dorazí rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Pak už zbývá dokoupit jenom vybrané náplně a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a veškerá videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat luxusní česká jídla a osvojíte si fígle, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak úplně kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Celkem 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také triky a tipy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • České dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému videopřenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.

Sladké kurzy vaření

Láká vás vyrazit na nějaký sladký kurz vaření v Černožicích, ale nabídka živých kurzů je nyní omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které můžete zažít i u sebe doma v Černožicích. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kuchařský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Černožicích a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.