Kurzy vaření v Hati pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Hati ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy pro kulináře jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné italské speciality, mořské plody, sushi, české speciality, perníčky… zdá se vám v podstatě nereálné připravit si podobné speciality doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kulinářské kurzy v Hati pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kuchařském kurzu vám pošleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do seznamu) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Hati?

V této době je většina živých kurzů vaření v Hati odložena. To ale rozhodně neznamená, že se nekonají! Naopak! V této parádní době moderních technologií je možné si dopřát kurzy vaření v Hati rovnou ve vaší kuchyni - kuchařské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Když se chystáte na kurz vaření v Hati, jedna vstupenka znamenala místo jen pro jednoho účastníka, museli jste vyřešit hlídání dětí, parkování, dojíždění apod. Tyto věci u online kurzů vaření není potřeba řešit. Kurzu se může účastnit klidně více členů rodiny a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a počítač nebo tablet (případně mobil).
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Hati s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To vám u online kurzu v žádném případě nehrozí!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Hati vhodné i pro začátečníky? Určitě! Šéfkuchař vám v kurzu vše názorně ukáže a detailně vysvětlí. U některých kurzů vám na e-mail předem odešleme předtočená videa, ve kterých se naučíte složitější techniky vaření a vychytávky, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Hati má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké typy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva nejoblíbenější typy online kurzů vaření a každý z nich má své přednosti.

Předtočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Největší výhodou takového kurzu je, že se nemusíte přizpůsobovat časovým možnostem lektora ani jiných účastníků kurzu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší videokurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je doopravdy nacpaný osvědčenými recepty, postupy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Abyste věděli o co jde, 4 lekce přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně vytvořit sushi párty a učit se připravovat sushi se svými přáteli.

    Tip: Pokud nemáte prostor shánět veškeré nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů pošleme nakládaný zázvor, rohož na rolování sushi rolek, wasabi a další pomůcky. Pak už bude zbývat dokoupit jenom vybranou zeleninu a mořské plody a můžete začít s přípravou sushi dobrot. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a veškerá videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat luxusní česká jídla a osvojíte si triky a fígle, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kurz vaření v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Celkem 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý videohovor s kuchařem.

  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.
  • České speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému hovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: gravlax losos s holandskou omáčkou, batátové lívance a skvělá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle a tipy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.

Sladké kurzy vaření

Rádi byste se podívali na nějaký sladký kurz vaření v Hati, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které můžete zažít i u sebe doma v Hati. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Hati a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.