Kurzy vaření v Hodoníně pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Hodoníně ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy pro kulináře jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Luxusní mořské plody, dorty jako od cukráře, italské speciality, dokonalý brunch… máte pocit, že je skoro nereálné připravit si podobná jídla u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kulinářské kurzy v Hodoníně pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kuchařského kurzu vám pošleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Hodoníně?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření v Hodoníně odložena na neurčito. To ale v žádném případě neznamená, že se nevaří! Naopak! V této úžasné době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Hodoníně rovnou ve vaší kuchyni - kulinářské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Hodoníně vhodné i pro začátečníky? Jasně, že ano! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně ukáže, vysvětlí a se vším vám pomůže. U speciálních kurzů vám na e-mail předem dorazí předtočená videa, ve kterých si prohlédnete některé složitější kuchařské postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • U živých kurzů vaření v Hodoníně je potřeba nějak vymyslet dopravu, parkování, hlídání dětí, koupit vstupenku pro každého účastníka kurzu zvlášť apod. Tyto komplikace u online kurzů vaření mizí. Kurzu se může účastnit klidně celá rodina a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a počítač nebo mobil.
  • Neomezené množství účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Hodoníně s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se s online kurzem stát nemůže!

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Hodoníně má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní typy online kurzů vaření a každý z nich je lepší v něčem jiném.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předtočený kurz. Obrovskou předností takového kurzu je, že je zcela na vás kdy a kde si ho pustíte a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kulinářský kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší sushi kurz u nás a na Slovensku a je doopravdy nacpaný osvědčenými recepty a praktickými tipy pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Celkem 4 lekce kurzu přípravy sushi jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. Díky těmto lekcím si můžete klidně vytvořit sushi párty a učit se připravovat sushi se svými blízkými.

    Tip: Pokud nechcete shánět veškeré nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až na vaši adresu zašleme i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme nakládaný zázvor, rohož na rolování sushi rolek, wasabi a další pomůcky. Pak už zbývá dokoupit jenom vybrané kousky mořských dobrot a zeleniny a vaše domácí výroba sushi může začít. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a veškerá videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte vařit tradiční české speciality a osvojíte si fígle a tipy, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kurz vaření v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Úvodní 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý videohovor s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: gravlax losos s holandskou omáčkou, batátové lívance a skvělá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také triky a profesionální postupy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Skvělé české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem tohoto kurzu vám přijdou předtočená videa se složitějšími technikami vaření a také seznam surovin, které budete pro vaření potřebovat. V domluveném termínu se pak připojíte k živému přenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.

Sladké kurzy vaření

Rádi byste vyrazili na nějaký sladký kurz vaření v Hodoníně, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které na vás čekají i u sebe doma v Hodoníně. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kuchařský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Hodoníně a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.