Kurzy vaření v Hrádku pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Hrádku ten, který vás láká nejvíce. Všechny kuchařské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné sushi, italské speciality, brunch, dezerty jako z cukrárny… že je nereálné připravit si tato jídla u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kulinářské kurzy v Hrádku pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kulinářském kurzu vám přijdou všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Hrádku?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření v Hrádku odložena. To ale v žádném případě neznamená, že se nevaří! Naopak! V této parádní době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Hrádku rovnou ve vaší kuchyni - kurzy vaření se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Když jste šli na kurz vaření v Hrádku, jedna vstupenka znamenala místo jen pro jednoho účastníka, museli jste vyřešit dojíždění, parkování, hlídání dětí apod. Tyto problémy u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně více členů rodiny a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a mobil nebo počítač.
  • Neomezené množství účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Hrádku s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? U online kurzů se toto stát nemůže!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Hrádku vhodné i pro začátečníky? Jistě! Šéfkuchař vám v kurzu vše názorně ukáže a detailně vysvětlí. U vybraných kurzů vám na e-mail předem pošleme předtočená videa, ve kterých se hezky v klidu naučíte některé postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

Ve výčtu výhod online kurzů vaření u vás v kuchyni v Hrádku by se dalo pokračovat, pojďme si ale raději ukázat jaké možnosti online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě nejoblíbenější možnosti online kurzů vaření a každý z nich má jiné výhody.

Již natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Hlavní výhodou takového kurzu je, že je zcela na vás kdy a kde si ho pustíte a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kulinářský kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší sushi kurz u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný recepty, tipy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. 4 úvodní lekce tohoto kurzu přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S těmito lekcemi si můžete klidně uspořádat sushi sraz a učit se připravovat sushi se svými přáteli.

    Tip: Pokud nechcete shánět všechny potřebné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů dorazí nakládaný zázvor, rohož na rolování sushi rolek, wasabi a další pomůcky. Pak už stačí dokoupit jenom vybranou zeleninu a mořské plody a můžete začít vyrábět své první sushi rolky. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechna videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat luxusní česká jídla a osvojíte si triky a tipy, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kurz vaření v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Úvodní 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý videohovor s kuchařem.

  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.
  • Tradiční české speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem tohoto kurzu vám přijdou předtočená videa se složitějšími technikami vaření a také seznam surovin, které budete pro vaření potřebovat. V domluveném termínu se pak připojíte k živému videopřenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle a tipy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.

Sladké kurzy vaření

Láká vás podívat se konečně na nějaký sladký kurz vaření v Hrádku, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které na vás čekají i u sebe doma v Hrádku. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Hrádku a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.