Kurzy vaření v Hrušovanech u Brna pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Hrušovanech u Brna ten, který vás láká nejvíce. Všechny kuchařské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné sushi, italské speciality, brunch, dezerty jako z cukrárny… že je nereálné připravit si takové dobroty doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy vaření v Hrušovanech u Brna pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kurzu vaření vám přijdou všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i vytisknutí a uchování) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Hrušovanech u Brna?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření v Hrušovanech u Brna zrušena. To ale neznamená, že se nevaří! Naopak! V této parádní době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Hrušovanech u Brna rovnou ve vaší kuchyni - kulinářské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • U živých kurzů vaření v Hrušovanech u Brna je potřeba nějak vymyslet dopravu, parkování, hlídání dětí, koupit vstupenku pro každého účastníka kurzu zvlášť apod. Tyto věci u online kurzů vaření mizí. Kurzu se může účastnit klidně několik lidí a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a mobil nebo počítač.
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Hrušovanech u Brna vhodné i pro začátečníky? Jasně! Šéfkuchař vám v kurzu vše důkladně vysvětlí, ukáže a rád vám poradí. U některých kurzů vám na e-mail předem pošleme předtočená videa, ve kterých se naučíte složitější techniky vaření a vychytávky, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Hrušovanech u Brna s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se s online kurzem stát nemůže!

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Hrušovanech u Brna má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké druhy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní druhy online kurzů vaření a každý z nich má své výhody a nevýhody.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Obrovskou výhodou takového kurzu je, že se nemusíte přizpůsobovat časovým možnostem lektora ani jiných účastníků kurzu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kuchařský kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší videokurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný vychytávkami, recepty a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Celkem 4 lekce kurzu přípravy sushi jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechna videa vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně uspořádat sushi sraz a učit se připravovat sushi se svými přáteli.

    Tip: Pokud nechcete shánět všechny nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až na vaši adresu zašleme i sushi set. V balíčku vám tak domů dorazí rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Pak už zbývá dokoupit jenom vybranou zeleninu a mořské plody a vaše domácí výroba sushi může začít. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a veškerá videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte vařit tradiční české speciality a osvojíte si triky a vychytávky, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Úvodní 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechna videa z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb videohovor s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Tradiční české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem tohoto kurzu vám přijdou předtočená videa se složitějšími technikami vaření a také seznam surovin, které budete pro vaření potřebovat. V domluveném termínu se pak připojíte k živému streamu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.

Sladké kurzy vaření

Rádi byste se podívali na nějaký sladký kurz vaření v Hrušovanech u Brna, ale nabídka živých kurzů je velice omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které si můžete vychutnat i u sebe doma v Hrušovanech u Brna. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kurz vaření zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Hrušovanech u Brna a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.