Kurzy vaření v Jistebníku pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Jistebníku ten, který vás láká nejvíce. Všechny kuchařské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Dokonalé dezerty, speciality české a světové kuchyně, brunch, sushi… že je nereálné připravit si tato jídla u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kuchařské kurzy v Jistebníku pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kulinářském kurzu vám zašleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i vytisknutí a uchování) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Jistebníku?

V této době je většina živých kurzů vaření v Jistebníku přesunuta na neurčito. To ale neznamená, že se nevaří! Naopak! V této neuvěřitelné době moderních technologií je možné si dopřát kurzy vaření v Jistebníku rovnou ve vaší kuchyni - kulinářské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • U živých kurzů vaření v Jistebníku je potřeba vyřešit dojíždění, parkování, hlídání dětí apod. Tyto věci u online kurzů vaření mizí. Kurzu se může účastnit klidně více lidí a k dopravě na kurz vám stačí internet a mobil, tablet nebo počítač.
  • Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Jistebníku s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To vám u online kurzu v žádném případě nehrozí!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Jistebníku vhodné i pro začátečníky? Samozřejmě! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně vysvětlí, názorně ukáže a se vším vám poradí. U některých kurzů vám na e-mail předem přijdou předtočená videa, ve kterých se naučíte složitější techniky vaření a vychytávky, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

Online kurzy vaření probíhající přímo u vás doma v Jistebníku mají spoustu dalších výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě oblíbené možnosti online kurzů vaření a každý z nich má jiné výhody.

Již natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je již natočený kurz. Největší předností takového kurzu je, že se nemusíte přizpůsobovat časovým možnostem lektora ani jiných účastníků kurzu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento online kurz je dlouhý necelých 5 hodin, má celkem 19 lekcí a zkušenost praví, že je dobré si ho rozdělit na několik menších domácích kurzů. Jedná se totiž o největší sushi kurz u nás a na Slovensku a je doopravdy nacpaný recepty, postupy a profesionálními triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Abyste věděli o co jde, 4 lekce přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny video lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. Díky těmto videím si můžete klidně uspořádat velkou sushi akci a učit se připravovat sushi se svými blízkými.

    Tip: Jestli se vám nechce nakupovat veškeré důležité pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů pošleme nakládaný zázvor, wasabi, rohož na rolování sushi rolek, sojová omáčka apod.. Pak už bude zbývat dokoupit jenom vybrané kousky mořských dobrot a zeleniny a můžete začít s rolováním svých prvních sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny lekce kurzu vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si triky a tipy, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny video lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý videohovor s kuchařem.

  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravit luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.
  • České speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému hovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.

Sladké kurzy vaření

Láká vás vyrazit na nějaký sladký kurz vaření v Jistebníku, ale nabídka živých kurzů je nyní omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které můžete zažít i u sebe doma v Jistebníku. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kurz vaření zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Jistebníku a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.