Kurzy vaření v Křemži pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Křemži ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy vaření jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné italské speciality, mořské plody, sushi, české speciality, perníčky… že je nemožné připravit si takové dobroty ve vlastní kuchyni? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kulinářské kurzy v Křemži pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kuchařského kurzu vám zašleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i vytisknutí a uchování) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Křemži?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření v Křemži odložena. To ale v žádném případě neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této neuvěřitelné době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Křemži rovnou ve vaší kuchyni - kulinářské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • U živých kurzů vaření v Křemži je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto komplikace u online kurzů vaření mizí. Kurzu se může účastnit klidně každý člen vaší rodiny a k dopravě na kurz vám stačí stabilní připojení k internetu a počítač nebo mobil.
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Křemži s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To vám u online kurzu v žádném případě nehrozí!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Křemži vhodné i pro začátečníky? Jistě! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně vysvětlí, názorně ukáže a se vším vám poradí. U speciálních kurzů vám na e-mail předem dorazí předtočená videa, ve kterých se hezky v klidu naučíte některé postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

Ve výčtu výhod online kurzů vaření u vás v kuchyni v Křemži by se dalo pokračovat, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě nejoblíbenější možnosti online kurzů vaření a každý z nich má jiné výhody.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Největší výhodou takového kurzu je, možnost pustit si ho kdykoli a kdekoli a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento videokurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o největší online kurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je skutecne nacpaný vychytávkami, recepty a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Celkem 4 lekce kurzu přípravy sushi jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechna videa vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S těmito lekcemi si můžete klidně uspořádat sushi slezinu a učit se připravovat sushi se svými kamarády.

    Tip: Pokud nemáte prostor shánět veškeré praktické pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů dorazí nakládaný zázvor, wasabi, rohož na rolování sushi rolek, sojová omáčka apod.. Pak už bude zbývat dokoupit jenom vybranou zeleninu a mořské plody a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny lekce kurzu vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat luxusní česká jídla a osvojíte si triky a vychytávky, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kurz vaření v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Úvodní 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechna videa z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý online přenos s kuchařem.

  • Skvělé české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému hovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte vařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte vařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také triky a tipy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak vařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte vařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.

Sladké kurzy vaření

Konečně byste se rádi podívali na nějaký sladký kurz vaření v Křemži, ale nabídka živých kurzů je v současné době poněkud omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které je možné si dopřát i u sebe doma v Křemži. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kurz vaření zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Křemži a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.