Kurzy vaření v Pasece pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Pasece ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy pro kulináře jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Dokonalé dezerty, speciality české a světové kuchyně, brunch, sushi… že je nemožné připravit si podobné speciality ve vlastní kuchyni? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře v Pasece pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kuchařského kurzu vám odešleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Pasece?

V této době je většina živých kurzů vaření v Pasece přesunuta na neurčito. To ale neznamená, že neprobíhají! Naopak! V této parádní době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Pasece rovnou ve vaší kuchyni - kuchařské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Pasece vhodné i pro začátečníky? Jasně! Šéfkuchař vám v kurzu vše názorně ukáže a detailně vysvětlí. U michelinských kurzů vám na e-mail předem zašleme předtočená videa, ve kterých si prohlédnete některé složitější kuchařské postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • Neomezené množství účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Pasece s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se vám s online kurzem nestane!
  • U živých kurzů vaření v Pasece je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto věci u online kurzů vaření není potřeba řešit. Kurzu se může účastnit klidně celá rodina a k dopravě na kurz vám stačí stabilní připojení k internetu a mobil nebo počítač.

Ve výčtu výhod online kurzů vaření u vás v kuchyni v Pasece by se dalo pokračovat, pojďme si ale raději ukázat jaké druhy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě nejoblíbenější varianty online kurzů vaření a každý z nich má své výhody a nevýhody.

Již natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Největší výhodou takového kurzu je, že jste naprosto časově flexibilní a můžete si kurz pouštět kdykoli budete chtít a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kurz je dlouhý necelých 5 hodin, má celkem 19 lekcí a zkušenost praví, že je dobré si ho rozdělit na několik menších domácích kurzů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší sushi kurz u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný recepty, postupy a profesionálními triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Celkem 4 lekce kurzu přípravy sushi jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechna videa vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně uspořádat sushi sraz a učit se připravovat sushi se svými přáteli.

    Tip: Jestli se vám nechce nakupovat veškeré potřebné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů dorazí rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Poté už bude stačit dokoupit jenom vybrané kousky mořských dobrot a zeleniny a vaše domácí výroba sushi může začít. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny video lekce vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat luxusní česká jídla a osvojíte si fígle a tipy, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kurz vaření v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechna videa z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý videohovor s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také speciální postupy a fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Skvělé české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému videohovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.

Sladké kurzy vaření

Rádi byste se podívali na nějaký sladký kurz vaření v Pasece, ale nabídka živých kurzů je v současné době poněkud omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které můžete zažít i u sebe doma v Pasece. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Pasece a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.