Kurzy vaření ve Velkém Týnci pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů ve Velkém Týnci ten, který vás láká nejvíce. Všechny kulinářské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné sushi, italské speciality, brunch, dezerty jako z cukrárny… máte pocit, že je v podstatě nemožné připravit si tato jídla u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kuchařské kurzy ve Velkém Týnci pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kurzu vaření vám zašleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření ve Velkém Týnci?

V této době je většina živých kurzů vaření ve Velkém Týnci odložena. To ale v žádném případě neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této úžasné době moderních technologií je možné si dopřát kurzy vaření ve Velkém Týnci rovnou ve vaší kuchyni - kuchařské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření ve Velkém Týnci vhodné i pro začátečníky? Jistě! Šéfkuchař vám v kurzu vše názorně ukáže a detailně vysvětlí. U některých speciálních kurzů vám na e-mail předem přijdou předtočená videa, ve kterých budete mít možnost okouknout složitější techniky přípravy nebo zpracování jídel, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • U živých kurzů vaření ve Velkém Týnci je potřeba vyřešit dojíždění, parkování, hlídání dětí apod. Tyto záležitosti u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně více osob a k dopravě na kurz vám stačí stabilní připojení k internetu a mobil nebo počítač.
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření ve Velkém Týnci s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se s online kurzem stát nemůže!

Ve výčtu výhod online kurzů vaření u vás v kuchyni ve Velkém Týnci by se dalo pokračovat, pojďme si ale raději ukázat jaké typy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě nejoblíbenější varianty online kurzů vaření a každý z nich má své výhody a nevýhody.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Obrovským plusem takového kurzu je, že jste naprosto časově flexibilní a můžete si kurz pouštět kdykoli budete chtít a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento online kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší videokurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný recepty, tipy a vychytávkami pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. 4 úvodní lekce tohoto kurzu přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. Díky těmto videím si můžete klidně vytvořit sushi akci a učit se připravovat sushi se svými blízkými.

    Tip: Pokud nechcete shánět všechny důležité pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až na vaši adresu zašleme i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme nakládaný zázvor, wasabi, rohož na rolování sushi rolek, sojová omáčka apod.. Poté už bude stačit dokoupit jenom pár kousků zeleniny a mořských plodů a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a veškerá videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte vařit ty nejlepší české speciality a osvojíte si triky a fígle, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kurz vaření v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Úvodní 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte vařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: gravlax losos s holandskou omáčkou, batátové lívance a skvělá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • České dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem tohoto kurzu vám přijdou předtočená videa se složitějšími technikami vaření a také seznam surovin, které budete pro vaření potřebovat. V domluveném termínu se pak připojíte k živému přenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte vařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak vařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte vařit luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.

Sladké kurzy vaření

Rádi byste se podívali na nějaký sladký kurz vaření ve Velkém Týnci, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které je možné si dopřát i u sebe doma ve Velkém Týnci. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kurz vaření zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma ve Velkém Týnci a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.