Kurzy vaření ve Vysoké Peci pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů ve Vysoké Peci ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy pro kulináře jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné sushi, italské speciality, brunch, dezerty jako z cukrárny… připadá vám skoro nemožné připravit si podobné dobroty u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kulinářské kurzy ve Vysoké Peci pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kulinářského kurzu vám pošleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do seznamu) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření ve Vysoké Peci?

V současné době je většina živých kurzů vaření ve Vysoké Peci zrušena. To ale rozhodně neznamená, že se nekonají! Naopak! V této parádní době moderních technologií můžete zažít kurzy vaření ve Vysoké Peci rovnou ve vaší kuchyni - kulinářské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • U živých kurzů vaření ve Vysoké Peci je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto věci u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně několik osob a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a mobil nebo počítač (případně tablet).
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření ve Vysoké Peci vhodné i pro začátečníky? Jistě, že jo! Šéfkuchař vám v kurzu vše důkladně vysvětlí, ukáže a rád vám poradí. U michelinských kurzů vám na e-mail předem přijdou předtočená videa, ve kterých si prohlédnete některé složitější kuchařské postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření ve Vysoké Peci s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? U online kurzů se toto stát nemůže!

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás ve Vysoké Peci má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké druhy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní druhy online kurzů vaření a každý z nich má své výhody a nevýhody.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je již natočený kurz. Zásadní výhodovu takového kurzu je, možnost pustit si ho kdykoli a kdekoli a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento online kurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o největší online kurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je skutecne nacpaný vychytávkami, recepty a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. 4 úvodní lekce tohoto kurzu přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechna videa vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně uspořádat sushi slezinu a učit se připravovat sushi se svými blízkými.

    Tip: Jestli se vám nechce nakupovat veškeré praktické pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme nakládaný zázvor, rohož na rolování sushi rolek, wasabi a další pomůcky. Pak už stačí dokoupit jenom pár kousků zeleniny a mořských plodů a můžete začít s přípravou sushi dobrot. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechna videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si triky a vychytávky, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak úplně kuchařský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechna videa z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý online přenos s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také triky a fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Tradiční české speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před tím, než kurz začne vám pošleme seznam surovin a videa se složitějšími technikami, které je dobré si vyzkoušet. V domluveném termínu se pak připojíte k živému hovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.

Sladké kurzy vaření

Konečně byste se rádi podívali na nějaký sladký kurz vaření ve Vysoké Peci, ale nabídka živých kurzů je nyní omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které si můžete vychutnat i u sebe doma ve Vysoké Peci. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kurz vaření zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma ve Vysoké Peci a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.