Kurzy vaření v Zátoru pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Zátoru ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy vaření jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Dokonalý brunch, mořské plody, italské speciality, tradiční české recepty, dorty jako od cukráře… zdá se vám v podstatě nereálné připravit si podobná jídla u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy vaření v Zátoru pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kuchařského kurzu vám odešleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do seznamu) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Zátoru?

V současné době je většina živých kurzů vaření v Zátoru zrušena. To ale v žádném případě neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této skvělé době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Zátoru rovnou ve vaší kuchyni - kurzy vaření se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • U živých kurzů vaření v Zátoru je potřeba vyřešit dojíždění, parkování, hlídání dětí apod. Tyto komplikace u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně několik osob a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a mobil, tablet nebo počítač.
  • Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Zátoru s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? U online kurzů se toto stát nemůže!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Zátoru vhodné i pro začátečníky? Stoprocentně! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně ukáže, vysvětlí a se vším vám pomůže. U vybraných kurzů vám na e-mail předem zašleme předtočená videa, ve kterých si prohlédnete některé složitější kuchařské postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

Ve výčtu výhod online kurzů vaření u vás v kuchyni v Zátoru by se dalo pokračovat, pojďme si ale raději ukázat jaké typy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní typy online kurzů vaření a každý z nich je lepší v něčem jiném.

Již natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předtočený kurz. Hlavní předností takového kurzu je, možnost pustit si ho v kteroukoliv denní nebo noční hodinu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o největší sushi kurz u nás a na Slovensku a je doopravdy nacpaný osvědčenými recepty, postupy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Abyste věděli o co jde, 4 lekce přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechna videa vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně uspořádat velkou sushi akci a učit se připravovat sushi se svými blízkými.

    Tip: Pokud nechcete shánět veškeré praktické pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů přijde nakládaný zázvor, wasabi, rohož na rolování sushi rolek, sojová omáčka apod.. Pak už bude zbývat dokoupit jenom vybrané náplně a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechna videa vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si triky a profesionální postupy, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak úplně kuchařský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechna videa z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.

  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také triky a profesionální postupy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Skvělé české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému přenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.

Sladké kurzy vaření

Rádi byste se podívali na nějaký sladký kurz vaření v Zátoru, ale nabídka živých kurzů je v současné době poněkud omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které můžete zažít i u sebe doma v Zátoru. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Zátoru a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.