Kurzy vaření ve Zbůchu pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů ve Zbůchu ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy pro kulináře jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Dokonalé dezerty, speciality české a světové kuchyně, brunch, sushi… že je nereálné připravit si podobná jídla doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře ve Zbůchu pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kuchařském kurzu vám zašleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření ve Zbůchu?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření ve Zbůchu odložena. To ale v žádném případě neznamená, že se nevaří! Naopak! V této úžasné době moderních technologií můžete zažít kurzy vaření ve Zbůchu rovnou ve vaší kuchyni - kuchařské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření ve Zbůchu vhodné i pro začátečníky? Jistě, že jo! Šéfkuchař vám v kurzu vše názorně ukáže a detailně vysvětlí. U vybraných kurzů vám na e-mail předem odešleme předtočená videa, ve kterých se hezky v klidu naučíte některé postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • U živých kurzů vaření ve Zbůchu je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto věci u online kurzů vaření není potřeba řešit. Kurzu se může účastnit klidně více osob a k dopravě na kurz vám stačí internet a mobil, tablet nebo počítač.
  • Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření ve Zbůchu s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? U online kurzů se toto stát nemůže!

Ve výčtu výhod online kurzů vaření u vás v kuchyni ve Zbůchu by se dalo pokračovat, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě nejoblíbenější varianty online kurzů vaření a každý z nich má své přednosti.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je již natočený kurz. Největší výhodou takového kurzu je, že je zcela na vás kdy a kde si ho pustíte a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento videokurz je dlouhý necelých 5 hodin, má celkem 19 lekcí a zkušenost praví, že je dobré si ho rozdělit na několik menších domácích kurzů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší videokurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je skutecne nacpaný recepty, tipy a vychytávkami pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Celkem 4 lekce kurzu přípravy sushi jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny video lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S těmito videolekcemi si můžete klidně uspořádat sushi sraz a učit se připravovat sushi se svými přáteli.

    Tip: Jestli se vám nechce nakupovat veškeré nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až ke dveřím doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů přijde nakládaný zázvor, wasabi, rohož na rolování sushi rolek, sojová omáčka apod.. Pak už bude zbývat dokoupit jenom pár kousků zeleniny a mořských plodů a můžete začít s přípravou sushi dobrot. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny videonávody vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte vařit ty nejlepší české speciality a osvojíte si triky a profesionální postupy, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kuchařský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Celkem 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny video lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.

  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravovat tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravovat tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravovat tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle a tipy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Tradiční české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému videohovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravovat jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.

Sladké kurzy vaření

Láká vás podívat se konečně na nějaký sladký kurz vaření ve Zbůchu, ale nabídka živých kurzů je nyní omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které je možné si dopřát i u sebe doma ve Zbůchu. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma ve Zbůchu a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.