Kurzy vaření ve Zdicích pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů ve Zdicích ten, který vás láká nejvíce. Všechny kulinářské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Dokonalé dezerty, speciality české a světové kuchyně, brunch, sushi… připadá vám téměř nereálné připravit si podobná jídla ve vlastní kuchyni? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kuchařské kurzy ve Zdicích pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kurzu vaření vám zašleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i vytisknutí a uchování) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření ve Zdicích?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření ve Zdicích odložena. To ale neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této parádní době moderních technologií můžete zažít kurzy vaření ve Zdicích rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • U živých kurzů vaření ve Zdicích je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto záležitosti u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně více členů rodiny a k dopravě na kurz vám stačí internet a mobil, tablet nebo počítač.
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření ve Zdicích s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? S online kurzy se tohle nikdy nestane!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření ve Zdicích vhodné i pro začátečníky? Určitě! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně ukáže, vysvětlí a se vším vám pomůže. U michelinských kurzů vám na e-mail předem pošleme předtočená videa, ve kterých se naučíte složitější techniky vaření a vychytávky, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás ve Zdicích má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké druhy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní druhy online kurzů vaření a každý z nich má své výhody a nevýhody.

Již natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předtočený kurz. Obrovskou předností takového kurzu je, že se nemusíte nikomu přizpůsobovat, můžete si ho pustit kdykoli a kdekoli a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší videokurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný osvědčenými recepty, postupy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. A co víc - 4 lekce tohoto sushi kurzu jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechna videa vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S těmito videolekcemi si můžete klidně uspořádat velkou sushi akci a učit se připravovat sushi se svými přáteli.

    Tip: Pokud nemáte prostor shánět veškeré důležité pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až k vám domů necháme doručit i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Pak už bude zbývat dokoupit jenom vybrané náplně a vaše domácí výroba sushi může začít. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny video lekce vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si fígle a tipy, které vám vaření usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Úvodní 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechna videa z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.

  • České speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému hovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravovat jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravovat tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také triky a vychytávky, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravovat tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravovat luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.

Sladké kurzy vaření

Láká vás podívat se konečně na nějaký sladký kurz vaření ve Zdicích, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které si můžete vychutnat i u sebe doma ve Zdicích. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma ve Zdicích a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.