Sháníte dárky pro mladé slečny, ale jste bezradní? Nevíte, jestli ještě vybírat hračky, šminky, nebo už koukat na dospělácké věci? Anebo jste už moc dlouho doma a potřebujete tipy, jak zabavit mladou slečnu a získat tak trochu volného času pro sebe? Máme pro vás desítky tipů na dárky pro mladé slečny různého věku. Čím níže v článku budete, tím pro starší slečnu jsou dárky určené. Na konci článku pak najdete ty nejlepší dárky pro mladé slečny pro každou příležitost seřazené podle ceny.

 

Dárky pro mladé slečny

Dárky pro skutečně mladé mladé slečny 

 

Neexistuje mladá slečna, která by nemilovala plastelínu a plastelína Play-Doh je nejlepší. V této sadě najdete více než 30 kusů různého kuchařského náčiní, vybavení pro servírování, stroj na těstoviny a deset kelímků modelíny Play-Doh různých barev a zařídíte tak mladé slečně úžasnou zábavu na celé hodiny. Tato sada zafunguje jako dokonalý dárek pro mladou slečnu, který si může užívat sama, s vámi i s kamarádkami. 

Dárky pro mladé slečny - kuchařská plastelína

Dárky pro mladé slečny - kuchařská plastelína

 

Tato štěňátka jsou dokonalou kombinací hračky a léčivého plyšáka, který dokáže ulevit od bolesti. Štěňátka stačí dát na 1,5 minuty do mikrovlnky a poté si je teplé přiložit na bolavé bříško, svaly, nebo do studené postýlky. Pokud je naopak potřeba chladit, stačí dát pejsky do lednice a budou chladit. Štěňátka mají náplň z lněných semínek, proso semínek a levandule, díky které tato hřejivá hračka pro mladé slečny také nádherně voní. 

Dárky pro mladé slečny - hřejiví plyšáci

Díky této sady si každá mladá slečna zvládne hravě vyrobit dva stříbrné náramky (třeba jeden pro sebe a jeden pro maminku, nebo nejlepší kamarádku), které budou naprostým originálem. Náramky může zdobit pomocí samolepek, řetízků, korálků apod. Šperky jsou na motivy oblíbené pohádky Ledové království (a o to jsou krásnější!). 

A pokud je vaše malá parádnice skutečně zapálená do výroby šperků, mrkněte na tyto online kurzy výroby šperků z různých materiálů. Mladé slečny si zamilovaly výrobu šperků z FIMO hmoty a samozřejmě také korálkování. Můžou si pak vyrábět náramky přátelství a užít si krásné tvořivé hodiny. Kurzy výroby šperků jsou vhodné i pro mladé slečny, u některých ale bude pro jistotu potřeba váš dozor. 

Dárky pro mladé slečny - kurzy a sady výroby šperků

Sháníte dárek pro mladou parádnici? Z tohoto nehtového studia bude nadšená! V krabici na ni čekají přísady pro výrobu až 6 lahviček vlastního laku na nehty různých barev, ozdobné samolepky, které svítí ve tmě nebo mění barvu na slunci, oddělovač nehtů na nohou, pilník a návody a rady, jak si užít co nejvíce zábavy. 

Dárky pro mladé slečny - nehtové studio

 

Jízdní kolo vždy vybírejte podle věku mladé slečny a jejího vkusu - ocení kolo s myškou Minnie, anebo jí udělá radost nějaká pěkná barva bez obrázků? Ať tak, nebo tak, jízdní kolo patří mezi nejoblíbenější dárky pro mladé slečny jakéhokoliv věku. Je to totiž skvělý dopravní prostředek ke kamarádům, módní doplněk a sportovní náčiní v jednom. A pokud nevíte, jaké dívčí kolo vybrat, obraťte se přímo na prodejce, rád vám poradí. 

 Dárky pro mladé slečny - dívčí kolo

Dárky pro mladé slečny

Dárky pro větší mladé slečny

 

Podle věku slečny, pro kterou sháníte dárek můžete vybrat buď parfém s hrdinkami Ledového království, anebo se mrknout na (první) dospělácký parfém. Parfémové vody pro ženy a dívky mají různé vůně od jemných květinových esencí, až po výrazné kořeněné vůně. Ať tak, nebo tak, parfém je vždy trefou do černého a dokáže v slečně vykouzlit úžasný pocit sebevědomí a radosti. 

Dárky pro mladé slečny - voňavka

 

Instantní fotoaparát, neboli polaroid má dnes už dokonce i vestavěný blesk a selfie zrcátko. Hlavní výhodou je ale bezesporu to, že papírovou fotku máte ihned v ruce. Můžete si jí někam nalepit, udělat si s kamarádkou dvě stejné a uchovat si tak společné chvíle apod. Každá mladá slečna si s polaroidem užije nekonečné chvíle legrace a zůstanou jí už napořád fotky, které bude milovat. A když navíc vyberete instantní fotoaparát v její oblíbené barvě, rázem máte v ruce dokonalý dárek. 

Dárky pro mladé slečny - polaroid

Tip: Pokud sháníte dárky pro mladé slečny, které rády fotí, mrkněte i na tento interaktivní online kurz focení mobilem. Každá mladá slečna má v kapse mobil a věřte, že v něm má stovky, nebo tisíce fotek. A pokud jí to doopravdy baví a ráda by se focení (nebo svým sociálním sítím) více věnovala, tento kurz jí nadchne. Kurz probíhá v pohodlí domova a naučí se v něm fígle, které používají profesionální fotografové. 

Pro focení se bude určitě hodit také pořádná selfie tyč, kterou seženete už za něco přes sto korun. Radost z ní ale bude obrovská. Při výběru selfie tyče pro mladou slečnu myslete na pár věcí - jaký má mobil, kolik váží a jak je skladná. 

 

Pandy, kočičky, křídla, citáty, projevení vlastního názoru… originální vtipná trička pro mladé slečny mají spoustu podob. Každé tričko seženete ve všech velikostech a v různých barvách. V nabídce najdete trička pro chytrolína, romantičku, milovnici zvířátek a další. Stačí jenom vybrat to pravé, které jí potěší. 

Dárky pro mladé slečny - originální tričko

 

Legíny patří mezi nejoblíbenější kousky oblečení u většiny mladých slečen nejen pro sportování. Nejlepší legíny mají jenom pár základních vlastností - jsou pružné, neprůhledné, s nádherným designem a také prodyšné. Dámské a dívčí legíny nejsou módním kouskem jenom do posilovny, ale také třeba na procházku do přírody a každá mladá slečna je prostě musí mít. 

Dárky pro mladé slečny - legíny nejen na sport

 

Tip: Přidejte k legínám online kurz pilates, nebo třeba online kurz základů jógy. Ať si je může obléct třeba hned a užít si cvičení i v době vládních opatření. Kurz si může pustit kdykoli a kdekoli, stačí jí k tomu jen připojení k internetu a počítač, tablet, nebo mobil. 

 

Vybíráte dárky pro mladé slečny, které rády zkouší nové věci a zážitky? Potápěčský kurz patří mezi nejoblíbenější zážitkové kurzy pro slečny od 10 let, a to hned z několika důvodů:

  • je to něco úplně nového (dýchání pod vodou přeci jen člověk nezkouší úplně každý den),

  • svět pod hladinou je zkrátka kouzelný,

  • naučí se využívat potenciál svého těla, 

  • na výběr je celá řada kurzů (je možné se potápět až do 8,5 metrů!), 

  • je možné získat certifikát a znalosti pak využít u moře na dovolené, 

  • vypadá to dokonale na sociálních sítích :-) 

Dárky pro mladé slečny - kurzy potápění

 

Ať už je milovnicí módy, květin, počítačových her, marvelovek, nebo motivačních citátů, tady vyberete ten pravý plakát na její zeď. Mezi nejoblíbenější plakáty pro mladé slečny patří minimalistický plakát v odstínech růžové s nápisem “love, laugh, live”, černobílý plakát s Audrey Hepburn a pak také plakáty s ženskými siluetami, které krásně dotvoří každý pokoj. 

Dárky pro mladé slečny - moderní plakát do pokoje

 

Tento kosmetický set má 6 dílů v příjemné vůni třešňových květů obsahuje sprchový gel, pěnu do koupele, tělové mléko, masážní mýdlo, masážní žínku a keramickou lodičku, která může i dále sloužit jako krásná dekorace. 

Dárky pro mladé slečny - voňavý dárkový set

 

Všechny kroužky jsou zavřené a chce to nějakou novou fyzickou aktivitu? V tomto online kurzu stačí nazout brusle (ano, klidně doma uprostřed zimy), zpevnit kotníky, pokrčit kolena a vrhnout se na to. Cvičení na bruslích je často mnohem efektivnější než klasické pocení v posilovně. Používá se celé tělo, zpevňuje se střed těla a zároveň se piluje technika pro chvíle, kdy si vaše slečna zase stoupne na brusle na cyklostezce. 

Dárky pro mladé slečny - online kurz cvičení na doma

 

Sháníte dárek pro mladou slečnu, která ráda kreslí a tvoří? Pak jí jistě nadchne tento online kurz. Zkušená výtvarnice Petra Cibulková jí přesvědčí, že kreslit umí skutečně každý a že stačí jenom pár základních pravidel a pod rukama jí budou vznikat nádherné obrazy. Absolventi kurzu kreslení pravou hemisférou často nevěří, že stačí tak málo a výsledky jsou tak neuvěřitelně krásné. Kurz je rozdělen celkem na 11 lekcí, z toho první lekce jsou zdarma, můžete si je tedy omrknout a pokud budete chtít, klidně si je i vyzkoušet.  

  Dárky pro mladé slečny - online kurz kreslení pravou hemisférou

 

Od určitého věku každá mladá slečna touží po botech na podpatku - pokud vyberete nějaké skutečně parádní, bude to dokonalý dárek. Jsou to boty, které jí propůjčí pár centimetrů (a třeba i let) navíc a téměř okamžitě zvýší její sebevědomí. Zároveň získají eleganci a šarm, které si budou skutečně užívat. Navíc krásné lodičky jsou vždy třešničkou na dortu každoho outfitu.  

Dárky pro mladé slečny - lodičky na podpatku 

 

Tato zajímavá a citlivá knížka patří mezi top dárky pro mladé slečny. Kniha vypráví příběh šestnáctileté Hazel trpící rakovinou, která se seznámí s Augustem, který už tuto nemoc překonal. Na 240 stranách čeká čtenáře “nejvtipnější smutný příběh” plný lásky, humoru a osudů, které každého chytí za srdce. Díky vypravěčskému talentu autora se tato kniha stala velice rychle bestsellerem a není se skutečně čemu divit. A pokud už Hvězdy nám nepřály četla, vyberte jinou z knih (nebo audioknih) na podobná témata. 

Dárky pro mladé slečny - kniha 

 

Speciální hřeben se štětinami Tangle teezer znamenal revoluci v péči o vlasy. S ním totiž dokážete rozčesat suché i mokré vlasy bez rizika jejich poškození. A to tu ještě nebylo! Každá mladá slečna si zakládá na svém vzhledu a jak známo, vlasy jsou korunou krásy a je tedy potřeba o ně řádně pečovat. S tímto speciálním hřebenem to půjde skoro samo. Tangle teezer pro mladé slečny se vyrábí v různých designech a barvách od černé až po růžovou s odleskem mořské panny (Pink Mermaid). Zkrátka nejen, že je velice efektivní, navíc ale také skvěle vypadá. 

Dárky pro mladé slečny - Tangle Teezer

 

Hoďka (nebo dvě) lezení na umělé stěně dokáže být tím nejlepším dárkem pro mladou slečnu, která má spoustu energie. Tenhle lezecký zážitek je určen pro děti už od 6 let a je vhodný až do 18. Na kurzu se seznámí se základy lezení na umělé stěně a možná jí to tak nadchne, že získá nového sportovního koníčka. Pod dohledem zkušených instruktorů si bude zlepšovat motorické dovednosti, kondici a naučí se, že dokáže překonat každou překážku, a to nejen na stěně. 

Dárky pro mladé slečny - kurz lezení

Dárky pro mladé slečny - kurz lezení

Dárky pro mladé slečny 

Dárky pro skoro dospělé mladé slečny

 

Pro mladé slečny, které se ničeho nebojí a milují adrenalin, tady máme hned dva tipy na dárek, na který nikdy nezapomenou. Prvním z nich je bungee jumping, druhým pak kurz létání ve větrném tunelu, ve kterém si vyzkouší volný pád nanečisto (a na vlastní kůži zažijí rychlost až 270 km/h). Zažijou tak pocity, jaké mají parašutisté při skutečném seskoku z letadla. Bungee jumping je dokonalou zkouškou odvahy, větrný tunel pak zase ochutnávkou vzdušného adrenalinu. 

Dárky pro mladé slečny - adrenalinový zážitkový kurz

 

Makronky prostě frčí. Jsou velice chutné, jejich příprava je poměrně snadná (když už víte, jak na to) a díky různým barvám a chutím se z nich snadno stává hvězda sociálních sítí. Během 4 až 5 hodin se všichni účastníci kurzu naučí vše o těstě, krémech, náplních, barvách a zdobení makronek v domácích podmínkách. Výborné makronky si tak budou moct upéct kdykoli budou chtít. V nabídce jsou také další kurzy sladkého pečení - buchty a koláčky, minidortíky, stékaný dort a další. 

Dárky pro mladou slečnu - kurz pečení makronek

 

Za každých okolností potřebuje každý mladá slečna sladit tašku k outfitu. A vy jí k tomu můžete snadno pomoct - když jí jako dárek dáte módní batoh, který je elegantní a praktický zároveň a hodí se skoro ke všemu. Tyto luxusní batohy si získaly oblibu mladých slečen po celém světě také díky svým zajímavým detailům a nápaditým aplikacím. 

Dárek pro mladou slečnu - trendy batoh 

 

Víte, že všechny chytré hodinky zdaleka nevypadají jako sportovní měřič, který nejde nosit pořád? Chytré hodinky pro mladé slečny jsou velice moderní a oblíbené, dělají se třeba v růžovo-zlatém nebo bílém provedení a jsou velice vkusné. Když se k tomu navíc přidá měření tepu, krokoměr, záznam trasy, barometr, kompas, GPS, propojení s aplikací, vodotěsnost a další vlastnosti, chytré hodinky se rázem dostávají na první příčky nejlepších dárků pro mladé slečny. 

Dárek pro mladou slečnu - chytré hodinky

 

Jetsurf je český vynález, který si získal srdce tisíců sportovních nadšenců. Je to motorový surf, na kterém se dá jet rychlostí až 55 km/h a nepotřebuje žádné vlny. Stačí jen náklon těla a prst na plynu. Kurz trvá 3 hodiny a je určen pro mladé dámy od 10 let (v doprovodu dospělého), od 15 let pak bez doprovodu. Na jetsurfu se bude jezdit v krásném areálu ve Valticích a rozhodně tak stojí za to sbalit celou rodinu a vyrazit tam na víkend. U vody si užijete spoustu zábavy. 

 Dárky pro mladé slečny - kurz jetsurfingu

 

Nádherný elegantní náhrdelník značky Praqia udělá radost každé mladé slečně. Tento šperk je vyroben z kvalitního stříbra s antibakteriálním rhodiovaným povrchem. Tento krásný strom se hravě stane nejoblíbenějším šperkem mladé slečny. V nabídce najdete i další šperky vhodné jako dárek pro mladou slečnu. 

Dárky pro mladé slečny - šperky

 

Každá slečna touží po tom být alespoň částečně samostatná. Skvělým dárkem pro mladé slečny, který s tím může pomoct je online kurz vaření. Pod vedením těch nejlepších michelinských kuchařů se může v pohodlí domova naučit připravovat ty nejlepší dobroty italské kuchyně, brunch (s tím rozhodně zazáří), mořské plody, nebo třeba sushi. V nabídce online kurzů vaření jsou desítky kurzů, ze kterých si můžete vybrat. Všechny probíhají online z pohodlí domova, některé si můžete pustit kdykoli, jiné probíhají jako živý videohovor se šéfkuchařem. A výhodou je, že se učení můžete klidně účastnit s nimi, nebo jim zařídit online kurz vaření s kamarádkami. 

Dárek pro mladou slečnu - online kurz vaření


Dárky pro mladé slečny podle ceny

Dárky pro mladé slečny podle ceny

 

Dárky pro mladé slečny do 299 Kč

Dárky pro mladé slečny do 299 Kč 

 

Dárky pro mladé slečny do 500 Kč

Dárky pro mladé slečny do 500 Kč

 

Dárky pro mladé slečny od 500 Kč do 1000 Kč

 

Dárky pro mladé slečny od 1000 Kč

 Dárky pro mladé slečny nad 1000 Kč

Čtěte také

Tipy na 10 nejlepších ferrat v Čechách

Publikováno 31.3.2021

Ferraty v Čechách patří mezi stále oblíbenější náplň aktivní dovolené. A není se čemu divit...

10 tipů na ručně vyrobené dárky pro ženy

Publikováno 17.9.2020

Vyzkoušejte letos ručně vyrobené dárky k vánocům pro ženy, se kterými budete za hvězdu a...

33 tipů na dárek pro roční dítě

Publikováno

Sháníte dárek pro roční dítě, ale nejste si úplně jistí, co ho v tomto věku potěší? Mrkněte na naše...